​ПриватБанк допоможе кіровоградцям обміняти старі автівки на нові

23.10.14, 16:00

“Ми пропонуємо кіровоградцям допомогу у купівлі та продажу автомобілів, якщо у них виникло бажання продати стару та придбати нову автівку, - розповідає Сергій Лещук, керівник Бізнесу «Споживче кредитування» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нашим клієнта потрібно лише бажання, все інше зробимо ми. Ми оформимо викуп старого автомобіля за вигідними ринковими цінами і направими виручені кошти на покупку в ПриватБанку іншого, нового або вживаного, автомобіля”. Клієнту слід лише раз прийти у відділення, а потім він може контролювати процес купівлі-продажу за допомогою sms-інформування.

За словами Сергія Лещука, ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 5 хвилин, і гроші за його продаж він отримає протягом доби. Крім того, клієнтам ПриватБанку не потрібно мати справу з ДАІ аби зняти та поставити и на облік авто. Всі автомобілі, які ПриватБанк пропонує для продажу, вже зареєстровані в органах ДАІ, і клієнт не витрачає ні час ні кошти на оформлення документів.

“Наші клієнти економлять до 6% від суми покупки - всі витрати на оформлення документів та реєстрацію машини Банк бере на себе, - зазначає керівник бізнесу “Споживче кредитування” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Сергій Лещук . - Крім того, кожному клієнту ПриватБанк безкоштовно встановлює на всі автомобілі систему GPS-моніторингу, який контролює рух автомобіля на безкоштовному ресурсі http://gps.privatbank.ua/

Покупці, які мають бажання придбати автомобіль з пробігом, можуть не перейматись за його легітимністю чи станом “здоров’я”. ПриватБанк розкриє всі таємниці та дасть повну інформацію про наявність арештів, участь у ДТП, пошкоджень або перефарбувань деталей, опис технічного стану. Повна інформація про автомобілі, як нові, так і вживані, які ПриватБанк пропонує до продажу, розміщена на сайті Planetavto.com.ua. На цьому інтернетресурсі можна не тільки підібрати потрібний автомобіль, але й самостійно розрахувати платежі по кредиту. До речі, своє авто клієнт може продати і без оформлення нової угоди, просто отримати всю суму на банківську карту. Як це зробити допоможе відео-інструкція.

Якщо ж ви вирішите придбати автомобіль, що стоїть на виставковому майданчику перед входом у відділення ПриватБанку, то після внесення авансового платежу ви можете виїхати на ньому. Кіровоградці з задоволенням стають учасниками кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку. Ця сучасна пропозиція дозволяє клієнтам користуватися новеньким автомобілем відразу ж після підписання договору з Банком. Відтепер весь процес придбання авто - від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Придбавши автомобіль у ПриватБанку, клієнти економлять не лише до 6% від суми покупки, але й отримують у подарунок систему GPS-моніторингу. Таким чином кожен наш клієнт може контролювати рух свого автомобіля на безкоштовному ресурсі http://gps.privatbank.ua/"

Сьогодні жителям Кіровоградщини доступні такі популярні марки, як Toyota, Renault, Mitsubishi, Daewoo та інші. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів - купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років. “Наші клієнти з приємним подивом сприймають інформацію про те, що стахування автомобіля (Каско) в ПриватБанку не обов'язкове, - продовжує Сергій Лещук. - Відсутність цієї процедури дозволяє економити до 7% від вартості авто на рік. Якщо ви купуєте, наприклад, автомобіль “Богдан” вартістю 87 тис.грн, зекономлені витрати на страхування на рік будуть складати близько 4,3 тис. грн., тобто за п”ять років економія коштів становитиме 21,5 тис.грн. Впевнений, це суттєва сума для кожного”. ПриватБанк пропонує, також, і спрощену систему оформлення автомобілей у лізинг. Клієнтам, які бажають сплатити 20% авансового внеску, не потрібні навіть довідки про доходи. За вісім місяців поточного року майже 300 жителів області стали щасливими учасниками кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!