Чемпіонами міста з брейн-рингу стали студенти машинобудівного коледжу КНТУ

25.10.14, 10:00

У п'ятницю, 24 жовтня, студенти вищих навчальних закладів Кіровограда грали у брейн-ринг. Участь у турнірі взяли дев'ять команд, які представляли Кіровоградський інститут комерції, КДПУ ім. Винниченка, КНТУ, Машинобудівний коледж КНТУ, Економіко-правовий коледж Кіровоградського інституту комерції, Кіровоградський медичний коледж ім. Мухіна, Кіровоградський комерційний технікум, Кіровоградський будівельний коледж.

Дев'ять команд розігрували право вийти до полуфіналу в трьох групах. В групі А найкмітливішими виявились студенти КІКу - команда "Red Aces". В групі Б перше місце посіла команда КДПУ з назвою "Not Found". В групі В право змагатись за чемпіонське звання здобули студенти Кіровоградського комерційного технікуму - команда з назвою "Гермес".

Срібні призери - "Гермес"
Срібні призери - "Гермес"
Четверте місце в полуфіналі за схемою змагань повинно було бути розіграним серед команд, які посіли другі місця в групах. Проте у групі Б дві команди - "Best of the Best" з Економіко-правового коледжу КІК та "Без ГМО" з Машинобудівного коледжу КНТУ мали абсолютно однакові результати - і за основними, і за додатковими показниками. Довелось їм помірятись силами у додатковому бою, де перемога дісталась студентам машнобудівного коледжу. Вони ж виграли і путівку у півфінал у команд "Безназвания" (медичний коледж) та "Golf Wang" (КНТУ).

Третє місце "Not found"
Третє місце "Not found"
Обидва півфінальні бої закінчились у нічию, а команди грали додаткові питання, щоб виявити переможця. Сильнішими стали команди "Гермес" (комерційний технікум) та "Без ГМО". У бою за третє місце студенти педуніверситету здолали кіковців - "Not found" став бронзовим призером.

Переможці - "Без ГМО"
Переможці - "Без ГМО"
А от у фіналі, безумовно, сильнішими були студенти машинобудівного коледжу. "Без ГМО" одержав дострокову перемогу над "Гермесом" і перше місце турніру.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!