Пам’яті героя

07.11.14, 10:00

Складні часи переживає Україна-ненька, цвіт української нації проливає кров за незалежність і цілісність держави, щодня зі сходу приходять новини про полеглих синів України і пам'ять про кожного загиблого ми повинні зберегти на віки. В серпні громада Новомиргородщини попрощалась з Євгеном Присяжним старшим солдатом, радистом радіогрупи загону спеціального призначення.

Чоловік загинув захищаючи Батьківщину від рук окупантів. Вшановуючи пам'ять про героя-земляка батьки та учні Новомиргородської ЗОШ № 1, де навчався Євген, ініціювали встановлення меморіальної дошки на приміщенні навчального закладу.
Четвертого листопада, в день коли Євгену мало виповнитись 23 роки, біля приміщення школи на урочистосте відкриття меморіальної дошки зібрались близькі та рідні, батьки загиблого земляка, учні школи, педагогічний колектив, представники органів влади. Під час урочистостей до присутніх звернулись класний керівник та вчителі Євгена Присяжного, також виступили голова райдержадміністрації Сенченко О.О., начальник відділу освіти Полтавець О.О., міський голова Немировський Я.Б.

Всі виступаючі висловили слова жалю та співчуття родині Євгена, а вчителі згадували про нього, як про здібного та старанного учня і просто чудову дитину. Пам'ять про Євгена вшанували хвилиною мовчання і після того, як батьки Євгена зняли біле полотно з меморіальної дошки присутні поклали до неї квіт


текст і фото - В. Гончаренко, начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату райдержадміністрації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!