Немає магії сильнішої, ніж магія пісні!

09.11.14, 14:00
Напередодні Дня української писемності та мови 6 листопада в бібліотеці у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбувся пісенний вернісаж «Піснею вишию долю».
За недовгий час свого існування це свято вже стало традиційним у бібліотеці тому, що мова – духовний, творчий і пісенний скарб нації. Це не просто засіб спілкування, це глибоке джерело художньо-естетичних цінностей, емоційності, лірична перлина кожного народу.
На відвідувачів заходу очікували чарівні музично-поетичні хвилини, українські пісні, твори сучасних авторів, музичні композиції. Так, артистичною вдачею та потужним тембром прихильників української мови та мистецтва зачаровували учасники бібліотечної студії «АРТ-СВІТ»: Кисельова Крістіна, Гоян Валерія, Паученко Катерина, Теплих Олександр, Михайло Нідзельський, Запасная Анастасія, Воєвода Олександр, Бородкіна Софія. У їх виконанні прозвучали композиції: «Країна – Україна», попурі з добірки українських пісень, «Мамина сорочка», «Обійми мене», «Я не той», «Повертайся живим», «Човен», «Чорнобривці», «Матуся», а також подарували відвідувачам запальний український танок.
Упевнені, що пісенний вернісаж та книжкова виставка «Немає магії сильнішої, ніж магія пісні» посіяли у підростаючого покоління зерна любові до мелодійної рідної мови, переконали, що українська мова – мова серця, розуміння, вишуканості, добра та кохання!


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!