Кожен може допомогти!

11.11.14, 14:00

«Кожен може допомогти!» - таке життєве кредо благодійного фонду «Кожен може» м. Київ, від яких Кіровоградський центром реабілітації дітей-інвалідів отримав реальну і величезну допомогу. Ці молоді люди самі пропонують допомогу тим, хто її потребує і не зволікаючи ні на що надають її.

«До нас звернулася чарівні дівчата Ірина та Христина, які з’ясували, що за потреби існують у Центрі та як допомогти їх вирішити,»-розповідає Анна Заботкіна, директор центру. -«Вже через 3 дні з Києва ми отримали величезний вантаж з необхідними речами для нашого Центру – це і одяг, і теплі ковдри, подушки та посуд. Ми неймовірно вдячні БФ «Кожен може» за реальні вчинки,які ви робите у житті! Без зайвого пафосу, без потреби у піарі, а лише з думкою та любов’ю про тих, хто потребує допомоги! Знайте, ви робите дуже добрі справи та щирі вчинки! Дякуємо!»

Крім постільної білизни, ковдр, подушок, одягу і посуду, благодійники надіслали кіровоградським діточкам і особливий подарунок. Ірина и Вадим Чанови надіслали центру чудовий фотоапарат, а батко Вадима - відомий футболіст Віктор Чанов - ще й автограф!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!