​Кіровоградець заспівав у «Караоке на Майдані»

17.11.14, 16:00

Кіровоградець Владислав Кашпоренко (артист-вокаліст ансамблю «Єлисавет ретро») взяв участь у передачі «Караоке», зйомки якої відбулися цього тижня, пише "Перша Електронна". Владислав пройшов до фіналу «Караоке на майдані». Ведучий телепрограми Ігор Кондратюк зазначив, що гроші фіналіст збиратиме вишитий у капелюх, подарований саме у Кіровограді. Проте оберіг з малої Батьківщини не допоміг кіровоградцю вибороти перемогу. Владислав став лише другим. Усі кошти зібрані під час «Караоке на майдані» підуть на допомогу пораненому кіборгу, який боронив Донецький аеропорт.

Кіровоградець Владислав Кашпоренко (артист-вокаліст ансамблю «Єлисавет ретро») взяв участь у передачі «Караоке», зйомки якої відбулися цього тижня, пише "Перша Електронна".

Владислав пройшов до фіналу «Караоке на майдані». Ведучий телепрограми Ігор Кондратюк зазначив, що гроші фіналіст збиратиме вишитий у капелюх, подарований саме у Кіровограді. Проте оберіг з малої Батьківщини не допоміг кіровоградцю вибороти перемогу. Владислав став лише другим. Усі кошти зібрані під час «Караоке на майдані» підуть на допомогу пораненому кіборгу, який боронив Донецький аеропорт.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!