Студентська ліга об'єднала талановиту, спортивну та інтелектуальну молодь!

21.11.14, 10:00

У рамках відзначення в області Міжнародного дня студента управління молоді та спорту облдержадміністрації - спільно з Національним Олімпійським Комітетом України в області, - провело конкурс "Студентська ліга" для шести команд із представників кращих вищих навчальних закладів області.

Конкурс пройшов за трьома модулями: "Спортивний", "Інтелектуальний" та "Таланти". Таким чином, члени журі оцінювали студентів, як багатогранних розвинених особистостей. Найкращих визначали державні службовці, підприємці, громадські та політичні діячі Кіровоградщини - на базі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка.

Під час спортивних естафет студенти продемонстрували гарну фізичну підготовку. Це відмітив член журі, голова Національного Олімпійського Комітету України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін. У продовження конкурсу пройшло випробування на інтелект - у формі брейн-рингу та диктанту. "В цілому учасники показали високий рівень знання українського правопису та історії Кіровоградської області",- прокоментував знаний інтелектуальний гравець Олександр Дануца, член журі конкурсу.

Hепересічне враження справили виступаючі третього модулю"Таланти". Як зазначив член журі Руслан Згривець: "Кіровоградська земля багата талантами. Молодь вкотре це підтвердила. А наш обов'язок – максимально докласти зусиль, для розвитку цих талантів."

Незважаючи на високі вимоги журі переможців визначено:

І місце - Кіровоградський національний технічного університету;

ІІ місце – Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету;

ІІІ місце – Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка;

ІV місце – Кіровоградського інституту розвитку людини "Україна"; Приватного вищого навчального закладу "Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету"; Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки Університету сучасних знань.

Кожного студента–учасника конкурсу було нагороджено заохочувальними призами. Член журі Михайло Бежан забезпечив харчовими наборами кожну команду з ТЦ"Копилка", а також дав 40 запрошень для відвідування кінотеатру "Портал". Переможців та учасників конкурсу вітала заступник голови обласної державної адміністрації Віта Атаманчук. Бажала студентам наснаги, реалізації себе у обраних професіях та піднесення патріотичного духу. Від обласної державної адміністрації команда-переможець Кіровоградського національного технічного університету отримала грошову винагороду 800 грн. кожному учаснику. Від обласного відділення НОК України студенти отримали олімпійську літературу та футбольні м’ячі.

"Обласний конкурс "Студентська ліга" проведено вперше, проте, маємо сподівання, що для області він стане традиційним",- зазначила безпосередній організатор заходу, Ірина Глобенко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!