​Олександр Ломовський виступив у "Театрі авторської пісні"

03.12.14, 18:00

Минулої п'ятниці у «Музичній вітальні» обласного художнього музею відбувся творчій вечір кіровоградського барда Олександра Ломовського.

Ініціатором та організатором даної музично-літературної програми стала Громадська організація «Театр авторської пісні». В рамках творчого вечора прозвучали добре відомі ще з радянських часів шлягери та авторські пісні у виконанні не тільки Олександра Ломовського, а й інших кіровоградських бардів. Органічною складовою заходу стала поезія місцевих поетів, зокрема, членів обласного літературного об’єднання «Парус».

Творчий вечір став справжнім подарунком для шанувальників високої поезії та авторської пісні, які тепло вітали та довго не відпускали виконавців зі сцени. Даний захід став продовженням плідної співпраці музею та ГО «Театр авторської пісні». Не так давно були проведені заходи, присвячені Дню батька в Україні та до Дня медичного працівника.

Юрченко О.Г.– старший науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!