Кріт Степан знайшов ще один прихисток у Кіровограді і далі збирає батарейки!

03.12.14, 10:00

Кіровоградський магазин "Авто-Музика" приєднався до Всеукраїнської екологічної акції зі збору відпрацьованих батарейок. Сюди часто приходять кіровоградці, приносять на ремонт брелоки для автосигналізацій, інші пристрої, і керівництво та персонал магазину добре розуміє - коли батарейка потрапляє на сміттєзвалище, вона стає небезпечною для природи, адже у батарейці є такі небезпечні речовини, як свинець, кадмій, цинк та інші. Під дією високих температур від сонця та під час намокання від дощу небезпечні речовини батарейки потрапляють у води та грунт!...

Магазин "Авто-Музика", вул. Пашутінська, 22, телефон 32-27-70
Магазин "Авто-Музика", вул. Пашутінська, 22, телефон 32-27-70
Відтепер усі кіровоградці, кому не байдужа екологія нашої країни, і хто заходить у магазин "Авто-Музика" (вул. Пашутінська, 22, телефон 32-27-70) можуть приносити свої відпрацьовані батарейки і залишати їх у контейнері. Можна приносити маленькі батарейки з наручних годинників, пальчикові батарейки з пультів для телевізора, мізинчикові батарейки з плеєрів й інших пристроїв, а також відпрацьовані акумулятори з мобільних телефонів.

Кріт Степан - за чисте довкілля!
Кріт Степан - за чисте довкілля!
Після того, як контейнер наповнюється, зібрані батарейки відправляє на утилізацію у Львів компанія "Офіс-Майстер", ініціатор акції на Кіровоградщині. Там утилізацією малогабаритних джерел живлення займається Львівське Державне підприємство «Аргентум». Ну, а про всі місця збору відпрацьованих елементів живлення в Кіровограді можна дізнатися на інтерактивній карті.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!