Кава і журналістика: Видавничий non-stop

15.12.14, 14:00

Активні та небайдужі викладачі Кафедри видавничої справи та редагування Кіровоградського педагогічного університету, а також їхні студенти протягом більш ніж чотирьох годин створювали новий видавничий продукт - журнал на кавову тематику, - під керівництвом редактора відомого українського журналу "Люблю каву" Дарини Кузнецової та літературного редактора Катерини Перконос. Акція пройшла у рамках проекту "Видавничий non-stop" - у Студії на Дворцовій, за підтримки творчої групи «Jane&Vika».

Як пише Перша електронна з посиланням на ініціатора видавничого нон-стопу Ірину Ткаченко, вони вже давно хотіли зробити видавничий інтенсив, в результаті якого створюється видання (журнал, книга тощо). «Ми плануємо проводити такі освітні проекти систематично, за різними напрямками. Це стане хорошою фаховою школою для студентів спеціальності «Видавнича справа та редагування». Перший проект відбувся у співпраці з київським виданням «Люблю каву», — розповіла Ірина Ткаченко.
Головний редактор журналу Дар’я Кузнєцова та літературний редактор Катерина Перконос поділилися досвідом створення нішевого видання та допомогли студентам підготувати проект журналу, на сторінках якого розгортається аромат саме кіровоградської кави. Гості відзначили старанність студентів та їх відкритість до співпраці з викладачами.

«Видно, що люди знайомі усіма подіями кіровоградської кави. Ми створювали журнал саме про це, аналізували свою роботу. Потім із викладачами сформували домашнє завдання кавовим ентузіастам. Ми чекаємо результатів цієї роботи – трансформації журналу у визначений формат. Згодом видання буде надруковане принаймні в кількох примірниках», — розповіла Дар’я Кузнєцова.

Нагадаємо, кафедра видавничої справи та редагування КДПУ ім. В. Винниченка заснувала низку заходів, які приваблюють любителів кави, поезії та творчості. Зокрема, викладачі та студенти КДПУ організовують «Поетичний каппінг».




  • Анонс заходу

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!