Анна Заботкіна: Під Новий рік дякуємо усім, хто робить життя особливих діток яскравим!

23.12.14, 12:00

Передноворічні свята несуть радість усім дітям. Що вже говорити про Центр соціальної реабілітації особливиї діток?! Тут День Святого Миколая – це взагалі особливий день. Цього року тут з ранку до вечора тривали розважальні заходи та приходили гості!

Директор центру - Анна Заботкіна, - розповіла сайту "Тусовка", напередодні Дня Святого Миколая у Кіровограді відбулася також презентація нового офісу регіонального відділення страхової компанії «PZU-Україна» і разом з тим під час урочистостей пройшла благодійна акція – на користь Центру. Зараз для закладу вже придбано електронні ваги (зважувати їжу), а ще - замовлено через Інтернет ходунки для діток. Також партнер PZU у Кіровограді - компанія "Ландтех", - передала у дарунок вихованцям Центру обігрівач, щоб їм було тепло у ці зимові дні. Вручення відбудеться 25 грудня о 10.00 год. на Новорічному ранку! Користуючись нагодою, запрошуємо на свято всіх друзів!

Також ресторан «Шинок» провів для малюків цікавий майстер-клас по виготовленню вареників з вишнями! Уявіть, з яким задоволенням взимку діти закладали свіжі вишні у вареники! А виготовлення тіста взагалі викликало величезне захоплення процесом! Малі відчували себе учасниками шоу «Майстер-шеф» і навіть трохи позмагалися один з одним - чий вареник був кращий. Чарівна господиня ресторану «Шинок» - пані Наталя Слобода, - пригостила всіх рогаликами з компотом, а потім, звісно, всі весело з’їли свої «витвори мистецтва» з вишнями.

- Дякуємо, пані Наталя, досі пригадуємо той смак свіжої зимової вишні!, - каже Анна Заботкіна. За її словами, у День Святого Миколая добра подруга центру Олена Федоренко провела новорічний майстер-клас по виготовленню новорічного подарунка. На цей раз діти майстрували ікебану з ялинки зі свічкою. Красиві роботи та занурення у творчу атмосферу надало натхнення відвідати зал, у якому буде проходити новорічне свято, та закінчити приготування до свята та оформлення. А ще, Олена привезла солодощі, якими після майстер-класу дітлахи поласували.

Звісно, у ці дивовижні свята не обійшли увагою дітей і священики Кафедрального собору Різдва Божої Матері. Не зважаючи на багато справ, які були заплановані у них на свято святого Миколая Чудотворця, священик Іоан Верескун завітав до своїх підопічних, та не аби як, а у вигляді Святого Миколая і пригостив солодощами!

- Дякуємо всім за постійну турботу та допомогу! Дякуємо, що надихаєте та надаєте сили! А ще, у нас з’явилися нові друзі – ООО «Онікс-систем», які завітали до нас з прекрасними подарунками – батутом та обладнанням для дитячого баскетболу! Це було дуже несподівано і приємно! Діти із задоволенням вже в той день стрибали на батуті та грали у «цікаву гру» з м’ячем, - розповідає пані Анна. І додає, що свято Миколая Чудотворця завершилося переглядом вистави у музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького влаштованої обласним центром дитячої та юнацької творчості під керівництвом Ганни Суркової. Окрім цього центр дякує особисто Вікторії Талашкевич, яка супроводжувала багато заходів та була їх ініціатором, а ще - Ользі Гріднєвій, яка постійно цікавиться роботою центру та допомагає у багатьох справах!

Анна Заботкіна і дітки та колектив центру дякує всім партнерам за світле і веселе свято, яке пройшло для особливих дітей, і запрошує 25-го грудня о 10.00 на Новорічний ранок!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!