Рік спортивних досягнень у Новомиргородському районі

01.01.15, 12:00

Так уже повелося, що кожен наступний рік знаменує початок нового етапу в житті, початок втілення нових планів та проектів. Перевертаючи чергову сторінку спортивного життя, ми згадуємо яскраві й радісні миттєвості, подаровані нам роком, що минає, і з надією та оптимізмом дивимося у майбутнє.

За підсумками року наш район зайняв третє місце в обласних спортивних іграх серед міст та районів області. Чемпіоном області стала районна команда з фут залу, чемпіонським дублем відзначилась чоловіча та жіноча команда з баскетболу, призові місця здобуті командами і в інших видах спорту. Не зважаючи на об’єктивні труднощі, завдяки плановій, послідовній і цілеспрямованій діяльності вдалося об’єднати зусилля влади на місцях, громадських і спортивних організацій, спонсорів та меценатів для забезпечення ефективної роботи. Саме тому, в нелегкий у фінансовому плані рік вдалося провести цілий ряд районних спортивних заходів, прийняти участь в обласних та Всеукраїнських змаганнях та турнірах. Цього року району довірили вперше в області організувати та провести Відкритий урок з футболу. На високому рівні пройшли також районні змагання з футзалу, футболу, волейболу, легкої атлетики, інших видів спорту.

Великої популярності набуває Кубок району з футболу, присвячений пам’яті ветерана спорту С.Яйкуна, започаткований відділом молоді та спорту райдержадміністрації в липні 2014 року. Належна увага приділялася розвитку дитячо-юнацького спорту в районі, два найголовніші завдання, якого є забрати дітей з вулиці і поставити надійний бар’єр тютюнопалінню, наркоманії, алкоголізму та іншим антисоціальним явищам. А звання «кандидат у майстри спорту», завойовані Педченком Владиславом, Черним Вадимом, Миронюк Олександрою та звання «срібний призер Чемпіонату України з легкої атлетики», завойоване Піменовим Денисом, є прикладом для інших.

Спортивні споруди району надають змогу займатися спортом не тільки професійним спортсменам, а й широким верствам населення. На сьогоднішній день в районі розвиваються різноманітні групи фізкультурно-оздоровчої направленості. Особливо приємно відмітити активність наших жінок у заняттях з фітнесу, їх вже налічується біля 100 осіб прекрасної статі. Якщо говорити про проблеми, то їх у спорті, як і в будь-яких інших сферах життя, завжди багато. У нас це безліч турбот щодо покращення матеріально-технічної бази спорту, наступний рік буде особливо важким у фінансовому плані. І тому головна задача на наступний рік - завдяки зусиллям всіх ланок - зробити все для того, щоб зберегти досягнуте і рухатися вперед - до нових перемог!

автор - начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації В.Туз




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!