Музична вітальня Михайла Радкевича

03.01.15, 16:00

Минулого тижня у Кіровоградському обласному художньому музеї, у рамках роботи «Музичної вітальні», відбувся творчий вечір Михайла Радкевича за участю кіровоградських бардів та поетів.Захід було організовано музеєм у співпраці з ГО «Театр авторської пісні» та Кіровоградським літературним об’єднанням «Парус».

Під час творчого вечора прозвучали пісні та вірші у виконанні Михайла Радкевича, Віктора Холявка, Олександра Ломовського, Володимира Могильного, Валерія Михайлова та Олени Надутенко. Концертна програмаскладалася з ліричних, філософських і жартівливих творів з різноманітним тематичним наповненням – звучали пісні та вірші про першу любов і вірну дружбу («Втрачений сон», «Друган»), про осінній смуток та весняні надії («Осінній вітер», «Весняні мрії»), про оманливі спокуси та вічні цінності («Гравець», «Дар милосердя»).

Незважаючи на мороз за вікном, тепла атмосфера мистецького вечора, що панувала в залі музею, зігрівала зсередини, об’єднувала всіх присутніх і дарувала надію на краще.
автор - Мороз В.В. науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!