Футболісти «Зірки» U-13 – п’яті на «Кубку Владислава Ващука»

05.01.15, 10:00

Вихованці футбольної Академії «Зірки» U-13 тренера Дмитра Кононченка взяли участь у традиційному передноворічному футбольному турнірі серед дітей 2002 року народження - «Кубок Владислава Ващука», що останніми вихідними 2014 року проходив у манежі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі.

У своїй групі юні кіровоградські футболісти розпочали виступи не надто вдало, програвши дві стартові гри з мінімальним рахунком 0:1 двом столичним командам - «Арсеналу» та ДЮСШ №15.
У заключному матчі групового етапу наші футболісти проявили характер і в напруженному та результативному протистоянні зуміли вирвати перемогу в южненського «Портовика» (5:4), вийшовши з групи з третього місця.
Далі гравці «Зірки» у стикових іграх вже вели боротьбу за 5-8 місця. Спочатку юні підопічні Дмитра Кононченка святкували перемогу над «Атлетико» з Одеси (1:0), а в останній своїй грі на турнірі за 5-6 місце провели зіркове дербі – суперниками кіровоградців були футболісти київської «Зірки». У протистоянні «зірок» сильнішою виявилася кіровоградська (3:1), що дозволила нашим футболістам посісти підумкове п’яте місце.
Переможцями «Кубку Владислава Ващука» стали вихованці Академії ФК «Динамо» (Київ), які у фіналі з рахунком 4:0 здодали земляків із ДЮСШ 15. Третє-четверте місця також посіли столичні команди – РУФК (Республіканське училище фізичної культури) та «Арсенал».

Прес-служба ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!