Страхування: Захист на кожен день

08.01.15, 12:00

За 4 -й квартал минулого року майже 500 кіровоградців отримали страхові відшкодування на загальну суму у 802 тис грн по програмі ПриватБанку “Захист на кожен день”. Середня виплата по настанню страхового випадку склала близько 1600 грн. ПриватБанк пропонує своїм клієнтам цілий ряд страхових програм, які користуються неабиякою популярністю серед українців. Найпопулярніша з них - захист від непередбачуваних обставин програма “Захист на кожен день”. Страхування по цій програмі передбачає страхове покриття у сумі до 25000 грн на одну особу, а плата складає лише 10 грн на місяць.

Життя щодня готує нам несподіванки. Інколи вони приємні і радісні, а інколи викликають біль і непередбачувані витрати. Нещасний випадок спричиняє не лише витрати на медикаменти і лікаря, а й позбавляє на певний час фінансового підґрунтя. Щоб непередбачувана ситуація не стала серйозною перешкодою, ПриватБанк пропонує скористатися перевагами програми страхування «Захист на кожен день». Заздалегідь укладений договір страхування не лише забезпечить кошти на оплату медичних послуг, але й стане джерелом фінансування на період непрацездатності. Партнер банку – страхова компанія «Інгосстрах».

Програмою передбачено оформлення полісу у відділенні банку чи online за 5 хвилин. Страховка діє по всьому світу цілий рік, а подача документів на виплату грошей та виплата здіснюються дуже швидко.

“Нещодавно, миючи посуд, я ненавмисно розбила тарілку та розрізала сухожилля, - розповідає кіровоградка Ганна Олійникова. - Рана була глибока та довго не заживала. Звичайно ж травмпункт, лікарня, лікарняний пов’язані зі значними фінансовими витратами та тимчасою втратою непрацездатності. Згадала про струхування. Чесно, була приємно здивована. Протягом дня отримала всі виплати на свою картку, які покрили всі витрати”.

ПриватБанк одна із найбільших фінансових установ на страховому ринку фізичних осіб. За III квартал 2014 року 10,9 тис. клієнтів ПриватБанку (Україна) отримали страхові відшкодування на суму 17,5 млн грн по продукту "Захист на кожен день". Середня сума страхової виплати склала 1605 грн. Вже більше 50 тисяч жителів області оформили страховий поліс страхової компанії «Інгосстрах». Оформити страховку можна у будь-якому із 64 відділень ПриватБанку Кіровоградщини, а підключити регулярний платіж на часткову щомісячну сплату можливо у 170 банкоматах та 330 терміналах самообслуговування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!