Скільки коштував Дід Мороз для кіровоградських дітей?

10.01.15, 16:00

Скільки коштувала новорічна казка для кіровоградських дітей, а саме персональний візит Діда Мороза, "Рідний Кіровоград" поцікавився у професійних аніматорів. З’ясувалося, що виклик головного новорічного героя додому із вітальною програмою-мінімум на 20-30 хвилин обходилася батькам від 150 до 400 гривень, незалежно від того, в компанії Снігуроньки він чи без. Для порівняння - у столиці робота Дід мороза - від 300 грн. за виклик і вище.

Взагалі розцінки на послуги дідів морозів коливалися в залежності від дати та часу візиту на замовлення. Одного і того самого Діда Мороза можна було замовити за 150 і 250 гривень або за 300-400 гривень. Найдорожче вони коштували 31 грудня ввечері, ще зранку були значно "дешевшими". Дехто з аніматорів накидав до загальної вартості послуги ще й вартість проїзду.

"Бензин зараз дорого, а маршруткою в костюмі я не поїду", - пояснив по телефону один Дід Мороз, який назвався Юрієм. При цьому варто врахувати, що прокат костюму на добу коштує біля 50-70 грн. Не зважаючи на все це, в новорічні дні попит на послуги аніматорів був досить високим, візити були розписані практично погодинно. На сьогоднішній день попит упав, тож Діди Морози готові попрацювати й за менші гроші.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!