Батьки кіровоградських школярів тепер можуть контролювати витрати своїх дітей

12.01.15, 18:00

Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання №15 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Кіровоградської міської ради приєднався до нової системи обліку відвідувань та сплати шкільних обідів за допомогою пластикових карток ЮНІОРА. ПриватБанк пропонує батькам усіх українських школярів унікальну та надзвичайно зручну програму, яка допоможе їм контролювати не лише витрати своїх дітей, але й відвідування школи.

“Ми пропонуємо батькам безкоштовно оформити своїм дітям карти ЮНІОР ПриватБанку. Використовуючи ці картки діти зможуть оплатити харчування в шкільній їдальні, а вчителі запровадити систему табелювання, - розповідає Вікторія Діденко, керівник відділення №28 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку”.

"Більше половини учнів нашої школи вже отримали картки ЮНІОРА, - продовжує розмову Лариса Левченко, директор комунального закладу "Навчально-виховне обєднання №15 "Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, міської ради, - що дає нам можливість безкоштовно встановити термінал. Дякуючи цій унікальній програмі ПриватБанку, ми отримали чудовий інструмент інформування батьків про успішність наших дітей, новини школи через безкоштовне СМС-інформування”.

“В свою чергу, ми отримали можливість контролювати відвідування школи дітьми,- додає Юлія Аношкіна, мати учнів Єгора та Кирила. - Час приходу і виходу зі школи буде фіксуватись за допомогою зчитування карти ЮНІОРА через термінал. Крім того, така зручна і легка у використанні технологія дає змогу нам застрахувати себе від таких неприємних інцидентів, як втрата дітьми готівки або її крадіжка. Навіть, якщо дитина втратить карту, гроші на ній залишаться в цілості й схоронності”.

“Самостійне користування карткою, оплата обідів чи використання її за межами школи навчить дітей раціональному використанню коштів та відповідальності, - пояснює Вікторія Діденко, керівник відділення №28 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Втім, багато батьків хотіли б вберегти гроші не тільки від невиправданих витрат або крадіжок, а й від спокус власних чад. На цей випадок карта Юніора надає батькам масу можливостей. По-перше, протягом двох хвилин після того, як школяр розплатився карткою Юніора, на телефон батькам приходить СМС-повідомлення про суму покупки і місце, де вона здійснена. По-друге, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки. Третій варіант контролю - встановлення щоденного ліміту витрат. Словом, можна бути впевненим, що всі виділені школяру гроші не вивітряться за пару годин”.

Для поповнення балансу дитячої карти батькам не потрібно приходити у відділення ПриватБанку або шукати банкомат: Кошти дитині можна щоразу переводити з власної картки ПриватБанку чи просто встановити послугу регулярне поповнення через мобільний банкінг Приват24. Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП -менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І чому б нинішнім кіровоградським школярам не освоїти найвищі сходинки світового фінансового ринку?!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!