Cпівробітники бібліотеки імені Чижевського плетуть теплі речі

13.01.15, 14:00

Кіровоградщина приєдналася до загальноукраїнської акції по плетінню теплих речей для наших захисників — воїнів у зоні АТО. Не пасуть задніх і заклади культури. Вже більше місяця як співробітники обласної бібліотеки ім. Дмитра Чижевського звернулися до городян з пропозицією підтримати акцію, приносити нитки, а хто вміє — плести.

У відділі документів з економічних, технічних та природничих наук бібліотеки збирають нитки, плетуть теплі речі та передають щотижня те, що створили, з волонтерами у зону АТО. Акція триває, набирає обертів. За цей період було вив'язано та передано понад 500 плетених виробів — шкарпетки, манішки, шапки, балаклави, жилети.
В'язальниці збираються у бібліотеці по вівторках о 15 годині, щоб підтримати громадську ініціативу, обмінятися досвідом та новими схемами в'язання.
Співробітники бібліотеки щиро вдячні всім городянам, хто відгукнувся і зробив свій внесок у загальну справу підтримки наших славних захисників — чи нитками, чи власноруч в'язаними речами, чи солодощами — хто чим долучився.

На даний час потрібні ще нитки, бажано темних кольорів, бо ті, що нанесли городяни, в'язальниці вже використали.
Тож шановні кіровоградці! Якщо у вас є нитки або в’язані речі, які ви уже не носите і їх можна розпустити, зробіть добру справу - принесіть їх до бібліотеки
ім. Дмитра Чижевського, а майстрині сплетуть із них теплу річ для солдата!
Зігріємо наших захисників у зимові холоди!

Чекаємо на вас за адресою: Велика Перспективна, 24, ОУНБ ім. Дмитра Чижевського, ІІ поверх, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!