Кіровоградські учні провели святкові дні, граючи у боулінг

21.01.15, 12:00

Учні трьох кіровоградських шкіл провели святкові дні з ЮніорБанком - у боулінг-клубі! Хлопчики та дівчатка 11-го класу школи №18, 5-го класу школи №14 та 7-го класу школи №25 стали переможцями акції “Будь мобільним з ЮніорБанком” і вибороли безкоштовний похід до розважального комплексу Velvet, де з задоволенням провели вихідний за грою у боулінг.

З 1 жовтня по 26 грудня минулого року ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку проводив акцію серед кіровоградських школярів “Будь мобільним з ЮніорБанком”. За умовами акції юні банкіри поповнювали собі та своїм близьким мобільні телефони, користуючись Приват24.

“Ми всім класом вирішили, що обов’язково не лише приймемо участь у акції, але й переможемо, - розповідає Павло Кущенко, учень 7-Б класу Кіровоградської ЗОШ №25. - Дуже приємно було отримати такий приз. Крім того, ми чудово провели час разом, і ще раз впевнились, що наш клас - надзвичайно дружний. Обов’язково будемо й далі приймати участь у всіх акціях та конкурсах ЮніорБанку, який завжди дотримується своїх обіцянок, а ми - отримуємо задоволення та приємні подарунки”.

“Ця акція була направлена на колективну працю та дала змогу відчути себе переможцями цілому класу, - поділилась враженнями Вікторія Заболотна, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Саме під час таких ігор, в даному випадку у боулінг, можна відчути силу командного духу та згуртованість колективу”.

“Наша школа вже давно товаришує з ЮніорБанком, - розповідає Валентина Пінчук, учитель Кіровоградської ЗОШ №25. - Така співпраця надзвичайно корисна для наших вихованців. Діти дорослішають на очах. Вони починають відчувати себе самостійними та відповідальними. Навчаються рахувати кошти, планувати сімейний бюджет, контролювати свої витрати”.

Наступного учбового року, який розпочинається вже у лютому, юних банкірів чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Преображенска,26/70. Олександрійська БізнесШкола чекає своїх учнів за адресою: вул. Леніна,122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери БізнесШколи, а молоді та перспективні учні Світловодських БізнесШкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул.Леніна,94 та у приміщенні школи №3.

Відкриває двері БізнесШкола і для Новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул.Леніна,7. Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!