Кіровоградські янголятка зібралися на фестиваль

22.01.15, 10:00

Напевно кожен з нас, дивлячись на дитину, порівнював її з янголятком. Особливо це порівняння спадає на думку у дні новорічних свят. Тож не дивно, що під такою назвою відбулось свято для дітей з особливими потребами. Організаторами фестивалю «Янголятко» стали Кіровоградська обласна громадська організація інвалідів «Народна академія творчості» тамодельна агенція «Мадіна стиль», розповідає Ельміра Небесна.

Робота по організації була складною. Адже щоб провести цікаве свято, потрібно насамперед знайти меценатів. У важкі дні, коли здебільшого допомога направлена на підтримку військових в зоні АТО, знайшлися все ж люди доброї волі які підтримали ініціативу Ельміри Небесної та Мадіни Ємельянової. Низький уклін усім, хто знайшов кошти та інші ресурси для допомоги у проведені фестивалю «Янголятко» Цей захід-яскравий приклад того,що кожен гідний жити повноцінним життям. Сам проект пропагує ідею толерантності та гуманності суспільства, в якому комфортно всім!

У зазначений час в ресторані «Парадіз» зявились учасники фестивалю «Янголятко» разом зі своїми волонтерами. Неймовірно красиві, адже за сценарієм усі мали бути у карнавальних костюмах, які надала Олена Масловабезкоштовно. До речі, учасники підготували про себе візитівку та презентували свої таланти. А спектр інтересів та уподобань напевно важко перелічити. Адже звучали вірші, казки, презентували свій вокальний і хореографічний таланти. А ще ж була виставка творчих робіт.Вправні дитячі рученята виготовляють картини, прикраси, ляльок, вишивають. Бажаючі змогли навіть потанцювати. А ще ж були солодкі столи. А коли учасників привітали маленькі курчата та помідори у виконанні хореографічної групи «Олена», то це викликало справжнісінький шквал овацій!

Колектив «Сонячного зайчику» провів цікаві ігри, інтегровані під дітей. Лунала жива музика. Підтримати фестиваль прибув гість - Голова Самбірської організації інвалідів Іван Кость.Він презентував учасникам фестивалю свій патріотичний доробок .Давня дружба скріпленана багаточисленнх конкурсах та фестивалях, у яких брали участь представники КОГОІ «Народна академія творчості». Ельміра Небесна, Голова «Народної академії творчості», давно презентує кращих митців області по всій Україні.Давньою була мрія і про власний фестиваль. І ось ця мрія здійснилась. Як говорить Ельміра Вікторівна: «Мрії завжди збуваються. Особливо у святочні дні. Адже їх чує Бог і Ангели»!

Окремо хочеться зазначити, що кожен учасник фестивалю пішов додому з багатьма подарунками, за що велика подяка усім спонсорам. А ще радять організатори фестивалю не розслаблятися, адже початок року вдалий і попередуще дуже багато планів. Доведемо, що немає обмежень для талановитих людей.


автор - Ольга Ніколаєвська




Комментарии

Лена Дощанская22 января 2015 17:21
1
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.310937609115670&type=1- фотоотчет
Ответить
Вікторія Талашкевич22 января 2015 21:13
0
Дякую, Оленка!!))
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!