Фестиваль настільних ігор пройшов у Новоукраїнці: Було захоплююче!

09.02.15, 16:00

За ініціативи шкільного європейського клубу «Веселка» у Новоукраїнській школі №8 днями пройшов перший у районі фестиваль настільних ігор. Головна мета фестивалю полягала в тому, щоб відкрити для дітей захоплюючий світ різноманітних ігор, в які можна грати в дуже теплій, дружній атмосфері, сидячи разом з друзями за одним столом, а не за комп’ютером!

На святі були представлені 16 різноманітних ігор – лото, різного роду "Монополії", "Бінго", "UNO", "Дженга", "Руммі", "Ерудит-лото", а також нарди та пазли. Перед початком гри тренери розповідали про історію створення гри та знайомили гравців з правилами. Всі учасники фестивалю мали змогу випробувати себе в кожній грі, переходячи від одного ігрового столу до іншого. В залі панувала атмосфера азарту, захоплення, переживання та задоволення. На спеціальному флаєрі діти малювали долоньки та вписували назви ігор, які їм сподобалися найбільше, а також імена найкращих тренерів. А так як усі тренери попрацювали на славу, то вони отримали чудові солодкі подарунки від Ярослава Бублика, засновника благодійної організації "Благодійний фонд Ярослава Бублика".

Шкільний європейський клуб «Веселка» закликає провести фестивалі настільних ігор в кожній школі району та поділитися своїми цікавими ідеями щодо організації дозвілля школярів, пропонує керівник клубу - Людмила Талашкевич.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!