Прес-клуб запрошує на тренінги у рамках проекту "Журналістська школа здоров’я"

10.02.15, 14:00

Кіровоградський прес-клуб реформ запрошує студентів професійно-технічних училищ та вищих навчальних закладів, які цікавляться журналістикою та питаннями репродуктивного здоров’я, долучатися до проекту «Журналістська школа здоров’я», у рамках якої у лютому-квітні пройде шість тренінгів для юнаків та дівчат, студентів Кіровоградщини. Керівник Кіровоградського прес-клубу Вікторія Талашкевич розповідає, що вже третій рік ця громадська організація опікується питаннями просвіти мешканців області щодо важливості збереження репродуктивного здоров’я жінок та чоловіків.

Минулої осені Прес-клуб став членом «Всеукраїнської коаліції з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї», яка об’єднала біля трьох десятків громадських організацій. Коаліція була створена для покращення інформаційно-просвітницької та профілактичної роботи у громадах із питань репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.

Що ж стосується проекту «Журналістська школа здоров’я», то у його рамках з лютого по квітень у Кіровограді пройде шість тренінгів для молоді, на яких студенти дізнаються багато нового про репродуктивне здоров’я і планування сім’ї, а ще – навчаться основам написання інформаційних матеріалів та зможуть взяти участь у конкурсі на кращу статтю. Конкурс буде оголошено у квітні, і його переможці, - молоді журналісти, пишуча молодь, - отримають цінні призи завдяки перемозі Прес-клубу у конкурсі грантів фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

Тож, якщо ваш навчальний заклад – училище, інститут, університет – хоче запросити тренера Прес-клубу, який проведе тренінг для ваших студентів, будь-ласка звертайтеся до Вікторії Талашкевич за телефоном 050-321-39-19, або через сторінку «Прес-клубу» у мережі Facebook



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!