Креативна сереДА: Гармонія душі й тіла

16.02.15, 14:00

«Нарешті дочекалися відкриття!» - з такими словами заходили до залу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка відвідувачи, щоб найскоріше переглянути все те, що бібліотекарі, для них підготували. Гості все прибували й прибували на новий бібліопроект «Креативна середа», в рамках якого в книгозбірні, у вечірній час, будуть відбуватисярізнопланові цікаві заходи. Планується, що подібні дійства будуть відбуватися двічі на місяць – кожну другу та четверту середу місяця.

В рамках першого заходу проекту 11 лютого відбувсяарт-фьюжн «Краса та велич Сходу» під час якого кіровоградці мали змогу відкрити для себе деякі таємниці Сходу. На початку вечора усіх заворожив виступ від йога-студії «САТТВА», учасники якої презентували мистецтво йоги, а опісля провели майстер-клас, у якому прийняли участь більшість присутніх в залі.

Чоловіків найбільше вразили показові виступи східних бойових мистецтв від Кіровоградської обласної федерації Лао-муей – Спортивного клубу «Україна». Виступали бійці різної вікової категорії - від наймолодших діточок до досвідчених професіоналів.

Фінальним виступом заходу стала презентація школи східного танцю «Шакті», які показали у своєму виступі усю красу та жіночність східних танців. Керівник студії Юлія Плугар зазначала, - «Займатися цим видом мистецтва можуть абсолютно усі дівчата та жінки, незважаючи на вік, адже у будь-якому віці, нам жінкам, треба залишатися жіночними та прекрасними».

Родзинкою вечора стали майстер-класи з виготовлення валентинок та розпис хною по тілу від майстра міхенді Альбіни Печеної. Люди шикувались у чергу для того, щоб встигнути «розмалюватися» до кінця заходу. Але на цьомурозваги не закінчувалися. На першому поверсі діяло веселе караоке, де усі бажаючи могли поспівати улюблені пісні, а на другому поверсі працював бібліотечний кінозал, де найменші гості могли переглянути мультфільм «Кунг-фу Панда».

Сподіваймося, що наступна «Креативна середа» буде такою ж людяною та сповненою позитивних емоцій, як і перша. Тож чекаємо на Вас 25 лютого 2015 року з 18.00 до 20.00.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!