Кіровоград отримає два нові спортивно-ігрові майданчики

05.03.15, 18:00

Минулого тижня у Києві було підведено підсумки та визначено переможців Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене - 2014». Почесне третє місце зайняла Кіровоградська область, яка за кількісними та якісними показниками стала однією з найкращих в Україні.

Отримавши від організаторів сертифікат на встановлення двох спортивно-ігрових майданчиків, начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко зазначила, що: «У 2014 році під час організації та проведення Акції «Відповідальність починається з мене» було проведено близько 200 відповідних заходів, якими охоплено більше 150 тис. молодих осіб області. Акція користується довірою та підтримкою жителів Кіровоградщини.

За два роки її активного проведення налагоджено партнерські відносини інститутів громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, приватними структурами, громадськими організаціями та засобами масової інформації. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!». Відповідно перше та друге місце серед областей в загальноукраїнському рейтингу зайняли Полтавська та Запорізька області.

Цінними призами також були відзначені представники Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України Кіровоградської, Полтавської та Запорізької областей. Завдяки налагодженій співпраці управління молоді та спорту обласної державної адміністрації, управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України та активних громадських організацій області, кіровоградська молодь вже цією весною зможе відвідувати нові спортивно-ігрові майданчики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!