Книга мого дитинства: Чудовий сюрприз!

03.04.15, 16:00

Приємною несподіванкою для всіх, хто завітав до бібліотеки 2 квітня став флешмоб «Книга мого дитинства», приурочений до завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання та Міжнародного дня дитячої книги.

Акція, яку організував відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам, проходила на свіжому повітрі і охопила проміжок вулиці Шевченка перед обласною бібліотекою для дітей ім. А. П. Гайдара.

Учасниками флешмобу стали працівники, читачі та друзі бібліотеки. До акції долучилися також багато кіровоградців, передусім молодь, яка дізналась про захід через соціальні мережі та інші Інтернет ресурси. Перехожі з інтересом спостерігали за флешмобом, знімаючи його на фото та відео.

Батьки, їх діти, працівники бібліотеки та інші учасники тримали в руках свої книжки, планшети та інші електронні носії. Своїми діями вони пропагували книгу та заохочували всіх перехожих до читання. Ціль флешмобу — підтримати культуру сімейного читання та довести, що книга об’єднує родини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!