Концерт за творами Сергія Бабкіна

03.04.15, 12:00

У четвер, 2 квітня, у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Бойченка лунали пісні Сергія Бабкіна у виконанні кіровоградських молодих, але вже досвідчених та перспективних музикантів: організатора «Акустичної п`ятниці» Олександра Теплих, «вуличних музикантів» Максима Кондратенка та Михайла Нідзельського, Руслана Боголюбова.

У багатьох ім'я Сергія Бабкіна асоціюється з групою 5'nizza («П`ятниця»), адже він дійсно був гітаристом групи та її невід'ємною частиною. В даний час Сергій Бабкін займається сольним проектом. Грає переважно на гітарі, хоча володіє мистецтвом гри і на інших музичних інструментах.
Максим Кондратенко та Михайло Нідзельський відомі у нашому місті як «вуличні музиканти», оскільки починаючи з минулого року, йдучи вулицею Дворцовою чи Ковалівським парком, часто можна було побачити хлопців, що грали на гітарах та співали, збираючи біля себе багато шанувальників ….
Олександр Теплих відомий нашому місту також як «вуличний музикант» і організатор «Акустичної п’ятниці».
З творчістю Максима Кондратенка, Михайла Нідзельського, Олександра Теплих користувачі бібліотеки знайомі вже досить добре, а от Руслан Боголюбов співав в стінах бібліотеки вперше.

Хоча хлопці виконували як відомі, так і маловідомі пісні Сергія Бабкіна, молодь, що була присутня в залі, із задоволенням співала разом із музикантами. Приємним підсумком концерту було прохання публіки виконати дві пісні «на біс».
Всі учасники концерту залишились задоволені, адже вони і познайомилися ближче з творчістю Сергія Бабкіна, і переконалися, що кіровоградська молодь також має свої таланти.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!