Допомагати з ПриватБанком просто, зручно і безпечно

08.04.15, 16:00

Наприкінці березня Кіровоградський прес-клуб, з ініціативи “Українського Форуму Благодійників”, провів Круглий стіл та відкриту дискусію на тему “Благодійність і волонтерство в світі та в Україні: факти, цифри, тренди” до якої було запрошено і Кіровоградську філію ПриватБанку.

“Ми запросили до дискусії ПриватБанк не тільки тому, що він один із найбільших та найтехнологічніших українських фінансових установ, - пояснила присутнім Вікторія Талашкевич, керівник кіровоградського прес-клубу. - Але й тому, що сьогодні він один із найвідкритіших як для клієнтів, так і для засобів масової інформації”.

Учасники зібрання: Анна Гулевська, директор “Українського Форуму Благодійників”, Юрій Лимар, в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області та Світлана Панчишина, нотаріус, член Нотаріальної палати та Анжела Дзінзюра, керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку, - поділились інформацією про зміни в українському законодавстві, що стосуються діяльності всіх благодійних та волонтерських організацій та закликали всіх волонтерів перейти до роботи у правове поле - зареєструватися у огранах влади та відкрити офіційні рахунки у банківських установах для збору благодійних коштів.

“Моїм головним посилом на зустрічі було не лише розповісти про переваги відкриття благодійних рахунків у ПриватБанку, - ділиться враженнями Анжела Дзінзюра, - але й ще раз наголосити на заходах безпеки під час користування банківськими картками та особливо тими, які були відкриті для збору благодійних коштів. Адже саме такі картки часто стають мішенню для тих, хто ласий до легких та нечесних заробітків. Як встановлено службою безпеки Банку, у 99,9 % випадках шахрайств саме необережність власників карткових рахунків - розголошення персональних даних, і стало причиною спустошення їх рахунків та незаконного привласнення коштів”.

Понад 1000 благодійних організацій уже користуються послугами ПриватБанку. Адже лише ПриватБанк може запронувати цілодобове обслуговування (Інтернет-банк“Приват24 для бізнесу” до якого є доступ як керівнику та бухгалтеру організації, найвигідніші тарифи (відкриття, обслуговування, закриття рахунку - безкоштовно, безкоштовні платежі на рахунки в ПриватБанку, безкоштовне оформлення Корпоративних карток і картки «Ключ до рахунку». Крім того, ПриватБанк пропонує ряд унікальних сервісів та послуг для зручного керування фінансовими потоками.

Що стосується волонтерських організацій. ПриватБанк компенсує банківські комісії під час обслуговування карток і рахунків, що використовуються для збору благодійних коштів. А великі волонтерські організації, які оперують бюджетом понад 100 тис. грн на місяць, отримають у ПриватБанку безкоштовне персональне VIP-обслуговування, аби їх діяльність була максимально ефективною. Для відшкодування комісій за перерахування коштів волонтерам потрібно будь-яким зручним способом подати заявку в банк на спеціальному сайті. Комісії, нараховані банком у разі переказу благодійних коштів на картки волонтерів, банк поверне на картки протягом двох-трьох днів після отримання заявки й буде регулярно повертати комісії щотижня.

ПриватБанк є ініціатором координації роботи численних волонтерських груп і незалежних волонтерів, які закупають військове спорядження, медичні препарати, предмети особистої гігієни, їжу та багато іншого для військових у зоні АТО та поранених. Для цього створено спеціальну інтернет-сторінку, де волонтери та постачальники продукції можуть залишити інформацію про необхідні товари та умови їх поставки. Що стосується фінансової безпеки, то її головною умовою є нерозголошення жодних конфіденційних даних - пін-кодів карт, паролів доступу до рахунку або послуг банку, номеру паспорта, ІНН. SMS з паролями і кодами доступу до послуг банку - це конфіденційна інформація, і передача її стороннім особам категорично заборонена. В жодному разі не слід розголошувати стороннім особам тексти SMS з паролями і кодами доступу до послуг банку.

Нагадуємо, що ПриватБанк відмовився від використання будь-яких персональних даних під час телефонних розмов з клієнтами. ПриватБанк не запитує персональні дані клієнтів у телефонному режимі та закликає клієнтів не телефонувати у відповідь на незнайомі номери.

Пам`ятка клієнту ПриватБанку - як уберегти себе від шахраїв:

Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, рекомендуємо дотримуватися кількох простих правил:

1.Для отримання коштів на картку досить назвати тільки номер банківської картки або рахунку, інші особисті дані надавати не слід.

2. Якщо для перерахування грошей вас просять назвати: прізвище, ім’я, по батькові, дату і рік народження, дівоче прізвище матері та інші особисті дані, або просять набрати різні комбінації цифр на телефоні, то ви маєте справу з шахраєм.

3. Здійснюючи покупку за попередньою оплатою, слід виявляти особливу обережність. Адже у разі переведення самим клієнтом коштів шахраєві, гроші можуть бути повернені тільки за рішенням суду. Іноді шахраям досить потримати в руках банківську картку, щоб сфотографувати або переписати номер рахунку та CVV-код - трьохзначний код, який знаходиться на зворотній стороні картки. Надалі це дає можливість здійснити списання коштів при розрахунку в інтернет-магазині.

4. Будьте завжди на зв’язку з ПриватБанком, у разі підозри про шахрайство слід телефонувати на цілодобову клієнтську підтримку за безкоштовним номером 3700.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!