Мейнстрім по-кіровоградськи

13.04.15, 16:00

Соціальні мережі швидкими темпами завойовують світ. Крім спілкування із знайомими та знаходження нових друзів вони дають можливість висловитися, презентувати себе – як особистість, як професіонала, висловити свою точку зору з того чи іншого питанння.

9 квітня в бібліотеці ім. Бойченка була проведена зустріч «Мейнстрім по-кіровоградськи». В рамках заходу студенти кіровоградського кібернетико-технічного коледжу зустрілися з адмінами відомих кіровоградських груп у «ВКонтакте». Про свою адмінську діяльність розповів Андрій Крившенко з «Подсмотрено Кировоград». Як виникла ідея створення групи, що надихає на цікаві сюжети, чи приносить паблік зараз прибуток, на ці та інші питання цікаві відповіді дав Андрій. А через рік-два він пообіцяв приїхати на подібну зустріч на власному авто, оскільки переконаний, що той хто бажає успіху, обов’язково його досягне.

Кирило Поліщук, адмін групи «шTOPOR-мистецький портал», поділився з присутніми досвідом, як рекламувати пабліки та налагоджувати зв’язки з людьми, що підписалися на сторінку. Артем Луценко з однойменного пабліку розказав про особливості розкручування груп, пов’язаних з мистецькою діяльністю. Сам Артем пише вірші, які можна прочитати та коментувати, підписавшись до групи cтуденти запитували адмінів про перші кроки в створенні групи, проблемні та позитивні сторони від такої діяльності.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!