Новий старт для переселенців: Заняття hand-made

20.04.15, 16:00

Днями у Кіровограді пройшов черговий тренінг/майстер-клас із актуальних практик ручної роботи (хенд-мейд) для переселенців, які мешкають у нашому місті. Захід пройшов у гостинному приміщенні організації "Армія Спасіння" у рамках Програми для внутрішньо переміщених осіб "Разом ми можемо!”, що її реалізовує громадське об'єднання "Турбота" за кошти, надані у рамках суб-гранту від ГО "Фундація прав людини" - за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва "Black Sea Trust".

Тренінг провели майстрині студії "Мир Креатива" Варвара Діордієва та Ірина Чорна. Вони навчили понад два десятки жінок, молоді, які або тимчасово проживають у Кіровограді, або працюють із переселенцями, створювати вироби із фетру та робити подарунки із цукерками.
Дякуємо організаторам та учасникам! Це була не перша, і, очевидно, не остання зустріч із серії тренінгів, які мають на меті посилити захист соціальних та економічних прав внутрішньо переміщенних осіб шляхом налагодження співпраці громадських організацій, волонтерів, регіональних центрів зайнятості та медіа. Громадська організація "Турбота" та "Армія спасіння" у Кіровограді планують і далі проводити заняття, спілкування, обмін думками та знаннями, щоб допомогти людям, які були змушені покинути свої домівки, відчути бодай крихти тепла, розуміння і підтримки з боку кіровоградців.
- Ми запрошуємо переселенців, а також лідерів громадських організацій, які працюють із внутрішньо переміщенними особами, до участі у групі Допомога переселенцям у Кіровограді, а також до участі у наданні психологічних та юридичних консультаційних послуг вимушеним переселенцям, - говорить керівник проекту у Кіровограді Вікторія Талашкевич.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!