Патріотичний обігрівач "Слава Україні!" грітиме пацієнток перинатального центру

20.04.15, 14:35

Вже не вперше на Благодійний Аукціон, що проходить у Кіровограді напередодні Великодня, надає енергозберігаючі дизайнерські обігрівачі електромонтажна компанія «СП Розумний дім» і бренд опалювальних виробів UDEN-S.

Цієї весни - на Шостий Аукціон, - компанія передала енергозберігаючий дизайнерський обігрівач «Слава Україні» із малюнком ручної роботи. Обігрівач має металевий корпус, а усередині – керамічний тепло накопичувач. Його розмір – 48х98 см, і він добре обігріває таке досить велике приміщення, як, наприклад, палата у медичному закладі.

Варто зауважити, що обігрівачі UDEN-S схвалені МОЗ України для застосування у дошкільних, шкільних, лікувально-профілактичних закладах, тому вони цілком безпечні для малюків та їх матусь. Температура поверхні обігрівачів не перевищує 85 °C, вони не пересушують повітря, а зігрівають пацієнтів природнім, як промені сонця, теплом.

Під час аукціону обігрівач та декоративне панно, що його доповнює, придбав покупець-благодійник Олександр Дануца, голова правління медіа-групи "весь Кіровоград", член Кіровоградського виконавчого комітету. Відразу під час аукціону Олександр Анатолійович заявив, що хоче, аби обігрівач було передано до Перинатального центру, який діє у Кіровоградській обласній лікарні. Що і було зроблено минулого тижня - у п’ятницю, 17-го квітня.

Спеціалісти електромонтажної компанії «СП Розумний дім» на запрошення головного лікаря закладу - Лариси Миколаївни Андрєєвої, - завітали до закладу і провели попереднє вивчення палати, де із настанням холодів буде встановлено обігрівач. Це одна із кутових палат, де, звісно, топиться і атмосфера комфортна, але меж для вдосконалення, як відомо, немає.

- Нам би хоча б десять таких обігрівачів, щоб встановити їх і у коридорах, якими ходять пацієнти та працівники перинатального центру, - каже завідувач відділення Тетяна Мітєва. Тим більше, що енергозберігаючі технології суттєво покращили б ситуацію із витратами на тепло, що для медичної галузі нашої країни вже традиційно залишається гострим питанням, розповідає Тетяна Миколаївна.

Що ж стосується інших потреб, то під час спілкування журналіста і спів-організатора Аукціону Вікторії Талашкевич із керівництвом медичного закладу, з’ясувалося, що часто пацієнтам перинатального центру не вистачає також таких речей, як майстер-класи з хенд-мейд, або інші заняття, що сприяють релаксації і психологічній "розгрузці". Пані Вікторія пообіцяла, що найближчим часом - за рахунок ресурсів, якими володіє Кіровоградський прес-клуб, буде проведено кілька майстер-класів для пацієнток центру. Тим більше, що зі сторони головного лікаря закладу та завідуючої перинатального центру така ініціатива знайшла повну підтримку і розуміння.



Комментарии

Вікторія Талашкевич20 апреля 2015 14:39
2
дякуємо компанії «СП Розумний дім» за участь в аукціоні!
Ответить
Мила Заболотняя22 апреля 2015 10:26
0
Завжди раді! :)
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!