​Вечір дуетів

27.04.15, 16:00

22 квітня, у вечірній час, як завжди весело й цікаво пройшов у бібліотеці імені Бойченка черговий захід в рамках бібліопроекту «Креативна середа». Кожен вечір проекту цікавий та неповторний.

Цього разу на відвідувачів чекав «Вечір дуетів», в якому взяли участь молоді кіровоградські виконавці: Максим Кондратенко та Михайло Нідзельський, відомі у нашому місті як «вуличні музиканти» та Коля Папуша й Ксенія Чеканова - неодноразові учасники різноманітних заходів міста Кіровограда.
Протягом вечора панувала душевна тиша, усі з захопленням слухали відомі пісні й підспівували виконавцям.

Така «домашня» атмосфера надала можливість дізнатися як найбільше цікавих фактів з життя виступаючих; вони з радістю розповідали забавні історії свого життя, а гості ставили запитання.
Діана Штейнберг, молода, талановита виконавиця вразила всіх своєю оригінальністю й доповнила дует Максима Кондратенка та Михайла Нідзельського, виконавши разом декілька ліричних пісень.

Тож загалом, творчо обдарована молодь Кіровоградщини подарувала заряд добрих емоцій й позитиву, виконуючи ліричні та енергійні пісні.

Окрім концерту до уваги відвідувачів заходу були представлені книжкова виставка «Золотий Кіровоградський краю – Батьківщини частка степова», виставки творчих робіт «М’яка іграшка власноруч» та «І розквітає бісер навесні». Після основної частини усі бажаючи підходили й переглядали літературу, представлену на виставці й з захопленням приміряли вироби, зроблені із бісеру.

На захід завітало більше 60-ти відвідувачів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!