Дендропарк феєрично відкрив новий сезон

28.04.15, 14:00

Минулої суботи у Кіровограді відбулася чи не найочікуваніша подія цієї весни для багатьох городнян – почалося цвітіння тюльпанів та пройшлов відкриття сезону-2015 у Дендропарку!

Розпочалось святкування з дитячої ігрової програми, за якою встигли засумувати малята. Це й не дивно, адже скільки довгих і холодних днів очікування тепла і розваг лишилось позаду! Гігантські растрові ляльки Панди, Вінні Пуха та Дракона – ось, що стало панівною причиною захопливого подиву відвідувачів Дендропарку, які вмить виявляли бажання зробити світлину на пам’ять.

Гадаєте, що це все, серед того, що Дендропарк міг лишити на згадку малюкам? Мусимо переконливо зазначити, що Ви знаходитесь в полоні омани. Адже всі бажаючі дітлахи могли отримати ексклюзивні повітряні кульки з оновленим логотипом Дендропарку, приємні сюрпризи від ТМ «Coca-Cola» та ласощі від ТМ «Рудь», які стали «генераторами» щирих дитячих посмішок! Та увагу вдалось привернути і відчайдушному «пірату», який інформував відвідувачів про відкриття «Кампуз пабу», до якого лишились лічені дні!

Продовжила малеча святкування на дитячій дискотеці з мильними бульбашками, не жаліючи долонь для плескання, виявляючи глибокий захват дійством. Урочисте відкриття заходу поклали на плечі талановитого ведучого – Богдана Швеця, який одразу завоював прихильність глядачів своєю дивовижною харизмою. З вітальним словом виступив представник «Корпорації XXI століття» Банік Анастасія: «Ми раді вітати Вас на Відкритті Сезону-2015. Для нас велика радість бачити сяйво у Ваших очах та широкі посмішки, причиною яких є діяльність цього мальовничого епіцентру розваг. Прикрасити Ваше життя – ось наша мета, для досягнення якої ми докладаємо всіх зусиль».

Ноти вишуканого шарму та відчуття естетичної насолоди можна було відчути при перегляді рок-опери «Ave Mozart», за мотивами французької рок-опери "Mozart", за участю студентів мистецького факультету - хор-студії "Акваторія", керівник Лариса Гайдай, а також Зразкового хореографічного ансамблю "Вікторія", керівник - Вікторія Кохно.

Додати нових барв заходу вдалось завдяки святковому концерту, за участю Зразкового хореографічного ансамблю "Вікторія"; талановитого улюбленця публіки Ігоря Гусака («Malinkin»), зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта»; багатогранних вокалістів Ігоря Ілючека та Владислава Льоліна, а також надзвичайно енергійної дівчини – Вероніки Кохно.

І нарешті, кульмінація, під час якої стало дійсно гаряче, адже вперше на сцені кіровоградського Дендропарку побував театр вогню «Махатма» (м. Дніпропетровськ). Нестачить епітетів, які змогли б повною мірою висловити захват глядачів під перегляду неповторного, величного та динамічного шоу! Затамувавши подих, глядачі спостерігати за безстрашними артистами, яким вдалось підкорити Стихію Вогню!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!