Госпіталь отримав нове обладнання, куплене благодійниками!

30.04.15, 10:00

У вівторок, 28-го квітня Кіровоградський обласний госпіталь отримав першу частину обладнання, що було куплене за кошти, зібрані під час Шостого Великоднього Благодійного Аукціону.

Аукціон проходить щороку у Кіровограді – напередодні Великодня – і організовують та проводять його обласний художній музей та медіа-група «весь Кіровоград». Цього року на аукціон зібрали 40 лотів та запросили понад сімдесят гостей, які придбали квитки і картини, зробивши таким чином благодійну пожертву у розмірі 360 тисяч гривень.

За рішенням керівництва та персоналу госпіталю зібрані кошти вже витрачені на першу частину обладнання – Оргкомітет акції закупив у компаній «Медпромсервіс» (Полтава) та «Радмир» (Харків) таке обладнання, як діатермокоагулятор, відсмоктувач медичний універсальний, апарат для мікрохвильової терапії, ректоскоп зі світодіодним волокном, стоматологічну установку «Віоладент-К», а також набір хірургічного інструментарію.

Урочиста передача обладнання за участі представників преси, благодійників, працівників та пацієнтів госпіталю, а також представників вітчизняних компаній-виробників обладнання відбулася в актовій залі медичного закладу. Головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко вручив подяки всім, хто долучився до доброї справи, а директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко у свою чергу відзначила грамотами тих, хто брав участь в аукціоні.

Після купівлі згаданого обладнання, у «скарбничці» організаторів Аукціону залишаються ще кошти (загалом 4 400 доларів США), на які планується придбати обладнання в Ізраїлі. Наразі йдуть перемовини – у тому числі за участі представників української діаспори, – щоб отримати знижку на обладнання.

Сайт Аукціону: http://auction-kirovograd.org/




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!