Кіровоградські красуні кажуть: "Майбутнє варто планувати!"

05.05.15, 12:00

Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я відзначають у нашій державі кожної весни. Цього року 11-17 травня низку цікавих акцій у Кіровограді влаштовують і члени Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї – громадські організації "Прес-клуб реформ" та "Турбота".

Софія Волкова, автор фото - Зоя Богдашова
Софія Волкова, автор фото - Зоя Богдашова
Керівництво згаданих громадських організацій, знаючи, що у місті відбудеться популярний конкурс краси і таланту "Міс Кіровоградський Педагогічний Ліцей-2015", запропонувало дівчаткам-учасницям ще й попозувати для тематичної фотосесії з нагоди Тижня планування сім'ї. Фото робила Зоя Богдашова на стадіоні "Зірка". Колаж із фото, щостали результатом спільних зусиль, дивіться далі:

Тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я відзначають у нашій державі кожної весни. Цього року з 11 по 17 травня низку цікавих акцій по всій державі влаштовують і члени Всеукраїнської Коаліції із Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, яка була створена у вересні 2014-го року за ініціативи Благодійного Фонду “Здоров’я жінки і планування сім’ї» в рамках реалізації проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку/USAID.

Валерія Кудрявцева, автор фото - Зоя Богдашова
Валерія Кудрявцева, автор фото - Зоя Богдашова
Коаліція має на меті збереження репродуктивного здоров’я, захист репродуктивних прав, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини в Україні. Членами Коаліції є майже чотири десятки як громадських об’єднань, так і окремих експертів із 20 областей України. Коаліція є відкритою до співпраці із організаціями, установами, органами державної влади, міжнародними інституціями, організаціями громадянського суспільства та громадянами, крім політичних партій, рухів. Сторінка Коаліції -




  • Софія Волкова, автор фото - Зоя Богдашова
  • Юлія Гавриленко, автор фото - Зоя Богдашова
  • Тетяна Волошинова, автор фото - Зоя Богдашова
  • Валерія Кудрявцева, автор фото - Зоя Богдашова
  • Аліна Касьяненко, автор фото - Зоя Богдашова
  • Анна Мутнова, автор фото - Зоя Богдашова
  • Юлія Попович, автор фото - Зоя Богдашова
  • Тетяна Пузікова, автор фото - Зоя Богдашова
  • Марія Саідова, автор фото - Зоя Богдашова
  • Валерія Стрелець, автор фото - Зоя Богдашова

Комментарии

Ирина Мятная 6 май 2015 10:58
0
Не честное голосование, не засчитывают все голоса. Из 15 голосов не засчитан ни один!
Ответить
Вікторія Талашкевич 6 май 2015 12:07
0
Голосування на сайті "Тусовка" ведеться таким чином - один профіль у соц.мережі = один голос. Одна людина з профілю у Фейсбуці може проголосувати один раз :-)
Ответить
Ирина Мятная 6 май 2015 12:41
0
Проголосовали 10 разных человек, почему же ни один голос не засчитан, как было 16, так и осталось?
Ответить
Вікторія Талашкевич 6 май 2015 14:01
0
Іра, будьте ласкаві, напишіть мені вашу особисту адресу - я надішлю вам листа, і поспілкуємося приватно. Впритул до того, що Ви скажете, за кого ті 16 осіб голосували, і ми перешлемо вам прінт-скрін з картинкою, хто дійсно проголосував, а хто - ні :-))
Ответить
Вікторія Талашкевич 6 май 2015 14:02
0
На сайті "Тусовка" редакторові видно, хто і за кого голосує, адже реєстрація йде через соціальні мережі. Ми зможемо показати вам, приватно, чи дійсно ті десять друзів, - реально існуючи люди, - які обіцяли вам проголосувати, це зробили. З іншого боку, якщо це ВИ голосували з різних (свіжо створених аккаунтів) за дівчину, то це шахрайство, шановна пані, і воно стане публічним і доступним усім )) Готові?
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!