«Та, що правду нам несла»

17.05.15, 18:00

Вважають, число 13 – нещасливе. Та це не так, бо саме 13 травня на сцені Кіровоградського обласного ЦДЮТ вихованці Народного художнього колективу театру-студії «Маска» та під аншлаг заповнена глядацька зала, відчули хвилини щастя від зустрічі з мистецтвом театру.

Актори та присутні наповнилися гордістю від даного їм права стояти на театральних підмостках і говорити про корифеїв професійного українського театру.
На одному диханні, інтелігентно, з високою сценічною культурою, юні аматори сцени розкрили декілька епізодів із життя та творчості
М. Заньковецьої та І.Тобілевича. Присутні поринули в світ дитинства маленької Марійки, відчули атмосферу тих років, коли український національний театр набув силу.
Яскраві костюми, влучне художнє та музичне оформлення. Під час дійства в окремих сценах юні актори грали на сопілці та роялі. І головне – щира, натхненна та переконлива гра.
Сценарій театрального дійства під назвою «Та, що правду нам несла» склала педагог театру-студії «Маска» - Волуйко І.В., вона ж і режисер даної роботи. А деякі кадри відеоряду, на фоні якого розгорталися події, - замальовки вихованки театру Аліси Русіної.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!