Виставка-продаж дитячих робіт - у приміщенні банку

29.05.15, 16:00

Центральний офіс ПриватБанку у Кіровограді, що на вул. Преображенській, 26/70, сьогодні виглядає незвично святково. У фойє відкрилась виставка-продаж робіт вихованців загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст Добровеличківського району Кіровоградської області.

“Ми давно захоплюємося роботами діток, які вміло вправляються з голкою, нитками, бісером тощо, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Напередодні Дня захисту дітей ми запросили наших підшефних, аби вони презентували свої роботи для широкого загалу. Впевнені, що і наші співробітники і клієнти не залишаться осторонь та побачивши вишиті дитячими ручками рушнички, серветки, скатертини, обов’язково придбають їх. І всі гуртом ми допожемо діткам придбати омріяні електричні швейні машинки. А ще, хочу подякувати обласному художньому музею і особисто його керівнику Тетяні Ткачук за допомогу в організації виставки”.

“Ми виховуємо наших діток працею, навчаємо вишивати, в’язати, шити, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. Добровеличківського району Кіровоградської області. - Зазвичай ми продаємо найкращі роботи аби на виручені кошти придбати матеріал для нових - нитки, бісер, тканини тощо. Наші шефи гостинно запросили нас, запропонувавши організувати виставку робіт. Наші діти - незвичайні, не завжди вони гарно навчаються. але вони добрі та чуйні, а ще надзвичайно працьовиті і мріють навчитись ще й шити. Нам дуже потрібна електрична швейна машинка. Ми всі мріємо її придбати”.

Чекаємо усіх бажаючих приєднатись до благодійності. З нами і допомагати просто та надзвичайно приємно. Благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф. Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!