У Дендропарку обрали "СтудМіс Кіровоград-2015"

02.06.15, 10:00

У передостанній вечір травня кіровоградський Дендропарк приготував своїм відвідувачам особливий подарунок. Посунувши вбік учорашніх королев шкільних балів, найвродливіщі студентки краю вирішили показати, чого ж вартують вони в рамках регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту "СтудМіс Кіровоград - 2015".

Конкурс було організовано за підтримки голови наглядової ради «Корпорації ХХІ століття» Лариси ОНУЛ. Якщо вірити текстам «візитівок» одинадцяти претенденток на перемогу,то більшість із них мріє невдовзі створити міцну і щасливу родину, залюбки куховарить, малює, плете з бісеру та захоплюється вишивкою. Мусимо відзначити, інтелектуальний конкурс конкурсанткам легко не дався. Питання на життєву позицію («Як на вашу думку, користуватися своєю привабливістю - це злочин?») чергувалися із питаннями на кмітливість "Що сирим не їдять, а вареним викидають?" (лавровий лист") або "Який шлях не можна подолати пішки чи на автомобілі" (правильна відповідь – Молочний Шлях). І до свого вогника істини дівчата продиралися навпомацки, засипаючи ведучих часом дотепними варіантами, та вибираючи з підказок публіки за огорожею. На щастя, ситуацію залагодив наступний етап змагання - конкурс талантів.

Першою на сцену вийшла представниця КДПУ ім. В. Винниченка - Аліса Бородіна. Дівчина хутко розклала перед журі свою кулінарну пастку - "Віденський пиріг". Після кількох пісенних номерів суперниць зірка кіровоградської "льотки" Вікторія Попова мало не спустошила скриньку балів своїм східним танком. Здавалося, на її стегнах з тренованим животиком вилискують місяць і зорі, й олійні зіниці півтори сотні пар чоловічих очей, що спостерігали за цим збоку. Марія Каушан із КНТУ не розгубилася, заспівавши стару добру "Venus" британського гурту «Bananarama». Тоді як Тетяна Корнєєва демонструвала глядачам техніку розпису хною на тілі. Протягом кількох хвилин виділеного часу дівчина вивела на животі вагітної жінки спеціальний обереговий малюнок...

Кульмінація свята - останній вихід дівчат у вечірніх сукнях. Легкі шифонові сукні чергувалися з дуже обтислислими та по-голівудськи фатальними силуетами-"рибками". Чи то з підказки дизайнера, а, можливо, інтуїтивно більшість з них зробила ставку саме на чіткий силует замість прикрас й вигадливого крою. У підсумку не програла. Підігріта чеканням публіка вітала своїх улюбленець азартним скандуванням. Постаралися і спонсори: усі без винятку учасниці отримали сертифікати на літній відпочинок біля моря (турагенція "Фортеця"), кільком дісталися абонементи на відвідини фітнес-клубу "FitCurves" протягом трьох місяців, а також сертифікати на безкоштовні фотосесії (від Дар’ї Желіби), мейк-апу (від Влади Меркулової, Людмили Михель), зачісок (від Кирила Довгого та Тетяни Прохорової), смачних пригощань (від «Best Burger»), косметичні засоби від компанії «Oriflame»,сертифікати на навчання в імідж-центрі «Ольга»,подарунок від творчої майстерні Оксани Басенко «Ксенія» та ін.

Тож, «Студміс Кіровоград-2015» було обрано чорнявку Аліну Іванченко (КДПУ ім. В. Винниченка). У майбутньому дівчина бачить себе режисером, серйозно вивчає кінодраматургію і монтаж. Діадема віце-міс прикрасила зачіску Анастасії Сандирєвої, другою віце-міс стала власниця густого академічного сопрано Карина Федоренко.

Координатором V регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу студентської краси, кмітливості та таланту «Студміс України» «СтудМіс Кіровоград-2015» була І віце «СтудМіс Кіровоград-2013», арт-менеджер кіровоградського Дендропарку – Банік Анастасія. У своїй фінальній промові вона зазначила: «Для мене честь стояти на одній сцені з такими красунями, в пріоритеті яких є прагнення до перемоги, до самовдосконалення та визнання. Вперше за 5-ть років проведення даного конкурсу, перше місце виборола студентка КДПУ ім. В. Винниченка. Це свідчить про те, що конкурс розвивається і дедальше більше ВУЗів можуть похизуватись титулованими красунями регіонального етапу конкурсу краси, кмітливості та таланту «СтудМіс України».

Наприкінці ще раз згадаємо всіх партнерів і спонсорів: 1. Голова наглядової ради «Корпорації XXI Cтоліття» Лариса ОНУЛ. 2. Імідж-центр "Ольга". 3. Дисконтний клуб "Орієнтир". 4. Кіровоградський Дендропарк. 5. Туристична компанія "Фортеця". 6. Салон флористики "Flowers show room". 7. Компанія «Oriflame». 8. Ресторан швидкого обслуговування «Best Burger». 9. Фотограф Іван Фоміченко. 10. Візажист Влада Меркулова. 11. Перукар Кирило Довгий. 12. Творча майстерня Оксани Басенко "Ксенія". 13. Фітнес-клуб "FitCurves" 14. Фотограф Дар’я Желіба. 15. Перукар Тетяна Прохорова. 16. Візажист Людмила Михель.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!