Шоколадний настрій подарувала дітям Майстерня шоколаду

23.06.15, 10:00

П'ять щасливих переможців вікторини від ЮніорБанку отримали неймовірно смачний та креативний приз - майстер-клас від асів шоколадного мистецтва Львівської майстерні шоколаду.

“Протягом всього травня ЮніорБанк проводив вікторину серед кіровоградських школярів на знання основ фінансової грамотності, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Юніори, які долучились до змагань, не лише відповідали на каверзні запитання, але й планували та прораховували бюджет сім’ї, розраховували доходи від депозитів, здійснювали безготівкові покупки та робили селфі. Переможців визначало найавторитетніше жюрі - наші юніори. Саме вони голосували на сторінці ЮніорБанку у соціальній мережі “В контакте” та обрали переможців”.

Вікторія Шиян, Уманець Іван, Уманець Анастасія, Балануца Віктор та Яровенко Єлизавета - переможці вікторини, провели вихідний разом із ЮніорБанком та партнером ПриватБанку - Львівською майстернею шоколаду.

“Ми найкрутіші юніори, - ділиться враженнями Вікторія Шиян. - Сьогодні у нас був майстер-клас, де ми дізнались про історію шоколаду, виготовляли власноруч цукерки, і не прості, а юніорські. Спочатку ми дали клятву, що ніколи не будемо класти шоколад у холодильник, адже він псує весь смак цього дивного їства. А ще, ми виробляли силу волі. До кінця майстер-класу не облизували пальці та навіть не куштували ні крапельки шоколаду. Усі смаколики у шоколадниці ми купували користуючись карткою Юніора, і це було класно. Взагалі юніором бути класно. Запрошуємо усіх на навчання у БізнесШколу наступного року, і ви тоді зрозумієте, наскільми ми маємо рацію”.

ЮніорБанк запрошує усіх юних кіровоградців віком від 6 до 16 років для участі у БізнесКвесті кожної п”ятниці о 15.00. Для того, щоб стати учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності вибере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!