Спортсмен з Кіровоградщини Кеджау Ньябалі отримав нагороду на Європейських іграх

30.06.15, 12:00

Представник Федерації боротьби дзюдо та самбо Кіровоградської області Кеджау Ньябалі у складі чоловічої збірної України з дзюдо посів третє місце на І Європейських іграх, що завершилися у Баку.

В 1/8 фіналу перемоги Георгія Зантараї, Артема Хомули і Вадима Синявського дозволили Україні з рахунком 3:2 обіграти Словенію. У чвертьфіналі українців із рахунком 1:4 зупинила Росія.

Зантарая, Дребот і Хаммо принесли Україні перемогу над Португалією (3:2) і забезпечили участь у бронзовому фіналі.


На фінальну сутичку проти команди Угорщини вийшли Георгій Зантарая (66 кг), Сергій Дребот (73 кг), Віталій Дудчик (81 кг), Кеджау Ньябалі (90 кг) і новоспечений бронзовий призер Ігор Яків Хаммо (+90 кг). Ключовим став успіх останнього нашого учасника. 21-річний дзюдоїст, кидком на іппон здолав угорця і приніс загальну перемогу в цій зустрічі.

3:2 і наші спортсмени Георгій Зантарая, Сергій Дребот, Артем Хомула, Віталій Дудчик, Кеджау Ньябалі, Олександр Гордієнко, Вадим Синявський, Яків Хаммо виборюють бронзові медалі та приносять останню, 46 нагороду до скарбнички збірної команди України на I Європейських іграх в Баку. Загалом українські дзюдоїсти на континентальному турнірі в Баку вибороли шість медалей (1-1-4). Єдине золото оформила Інна Черняк.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!