«З піснею по життю» зібрались клубівці авторської пісні та поезії «Байгород»

01.07.15, 12:00

27 червня в рамках роботи «Музичної вітальні» Кіровоградського обласного художнього музею, учасниками клубу авторської пісні та поезії «Байгород» проведено концерт «З піснею по життю».

Вже за складеною традицією концерт розпочався піснею у виконанні всіх присутніх «Через годы, через расстояния». Далі на сцену вийшов один із засновників та організаторів клубу авторської пісні «Байгород» Віктор Холявко, який виконав для присутніх пісню «Подари мне февраль». За ним на сцену був запрошений, справжня зірка, знаменитий кіровоградський бард - Валентин Могільний, що подарував глядачам, під їх овації пісні: «Притяжение любви», «Золотая осень», «Філософія життя». Після значного позитивного заряду отриманого від пісень у виконанні Валентина Могільного, Віктор Холявко на правах ведучого концерту, запропонував «байгородцям» виконати всім разом одну з найулюбленіших пісень у клубі «Пісню фронтового шофера».

Поетичну частину концерту розпочала Антоніна Корінь, яка прочитала вірш присвячений нашому земляку, композитору і музиканту, що проживає зараз у місті Одеса, Олегу Польовому, та передала привіт «байгородцям» від члена клубу Василя Гуменюка, який зараз знаходиться в зоні проведення антитерористичної операції.

&ft9 Тему війни в Україні продовжила Інна Каменська, вона прочитала вірш «Про хлопців з АТО», її підтримала Наталія Шмітке віршом, присвяченим Герою України Надії Савченко.

Під час концерту присутні могли ознайомитися з фото, з минулих заходів клубу, що демонструвалися на екрані.

Також на сцену виходили Сергій Туз з піснею «Рижский вокзал», Денис Дідух з виконанням мелодії під акомпанемент гітари «Музика Ангела».

Закінчився концерт вже традиційним виконанням «байгородцями» «Пісні про пісню», якою вони завершили свій концертний сезон, та попрощалися зі своїми палкими шанувальниками до наступного сезону, відкриття якого відбудеться напередодні Дня Незалежності України.

Микола Правда - науковий співробітник обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!