Починаймо готуватися привести до ладу дворик у дитячій бібліотеці!

17.07.15, 16:00

Днями обласна дитяча бібліотека була перейменована на честь Тараса Шевченка. Наразі перед закладом та громадськістю міста Кіровоград постає новий цікавий виклик - привести до ладу дворик, яким володіє установа. Затишна, зелена територія позаду бібліотеки наразі недоступна для відвідувачів та широкої громадськості через аварійну стіну, яка належить військовій частині, і з якої буквально сиплеться цегла, загрожуючи життю і здоров'ю дітей.

Днями у бібліотеці відбулася зустріч координатор Кіровоградського прес-клубу Вікторії Талашкевич із керівництвом закладу, під час якої йшла мова про можливість залучення для упорядкування дворику фінансів як від соціально-відповідального бізнесу, так і від міжнародних донорів. Зокрема, оскільки Прес-клуб є учасником програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні, планується подати проектну заявку щодо організації наступного року у дворику заходів за прикладом чернігівського фестивалю "Зелена сцена".

Втім, до того часу ще потрібно привести дворик до ладу - встановити забор, щоб убезпечити відвідувачів, створити сцену, можливо - розмалювати кілька прилеглих стін у яскраві кольори, встановити лавки для сидіння. Щоб зробити все це, керівництво закладу та Прес-клуб планують провести суботник/толоку ближче до осені - у вигляді свята, із залученням волонтерів та пікніком. Кіровоградці вже довели, що можуть разом робити добрі справи у сфері благоустрою (приклад - будівництво майданчика для особливих діток), тож це буде ще одна гарна нагода: зустрітися, поспілкуватися, зробити корисну річ! Слідкуйте за анонсами на сайті "Тусовка" та на сторінці "Тусовка" у соціальній мережі Facebook!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!