Фотопроект «Скажи, яку книжку ти читаєш, – я скажу хто ти»

20.07.15, 14:00

Ви так давно мріяли влаштувати для себе фотосесію, але поки що не зовсім уявляєте, що хочете бачити на фотознімках? Чи потрібно продумувати образ та одяг? Чи можна просто прийти до фотографа, а він уже сам все зробить - професіонал все ж таки! А чи не думали ви про фото з книгою? Ви знаєте: немає в світі нічого кращого від живої, справжньої, паперової книжки! А як захоплює сам процес вибору нового екземпляру! Палітурка м’яка, палітурка тверда, ілюстрації, поезія, драма, детектив, потік свідомості, роман! Справжній книголюб перебере пальцями сотні книжок, а вибере саме ту, яка потрібна йому в даний час найбільше.

фото - http://api.ning.com
фото - http://api.ning.com
Тож Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва оголошує новий фотопроект «Скажи, яку книжку ти читаєш, – я скажу хто ти». Візьміть свою улюблену книгу, оберіть образ, що розкриє вашу індивідуальність або підкреслить зміст вашої книги, і приходьте до нас на фото сесію!

Досвідчені фотографи попрацюють з кожним із Вас! Будь-яка зйомка вимагає кропіткої підготовки, від якої в подальшому буде залежати результат на знімках. І образ для фотосесії - це чи не найважливіше для фотозйомки. Взяти участь у фотосесії можна в бібліотеці протягом липня-серпня. Усі знімки будуть представлені на фотовиставці. Нагородження переможців відбудеться у вересні під час щорічного Фестивалю молодіжної книги на вулиці Дворцовій.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!