Анна Твердоступ: У планах - «Євробачення»!

25.07.15, 18:00

Анна Твердоступ народилася і виросла в Кіровограді. Зараз вона вчиться у Київському інституті музики імені Глієра, записує свої пісні та виступає перед публікою. Днями дівчина отримала з рук президента Білорусії Олександра Лукашенка третю премію за участь у міжнародному пісенному фестивалі «Слов’янський базар», пишуть "Новини Кіровоградщини"

Свою історію фестиваль "Слов'янський базар", що проходить у Вітебську, веде з 18 липня 1992 року. Біля його витоків стояли три держави — Білорусь, Росія й Україна. Українці тричі вигравали гран-прі "Слов’янського базару": Таїсія Повалій у 1993 році, Руслана у 1996-му та Наталя Краснянська у 2007-му.

Новини Кіровоградщини поспілкувалися з Анною Твердоступ по телефону. Співачка розповіла про участь у фестивалі та поділилася планами на майбутнє.

— Яку музику виконуєте, можна знайти на YouTube. А яку слухаєте?
— Думаю, мене можна назвати меломаном. Слухаю всю якісну музику. Яких-небудь чітких пріоритетів немає, від зарубіжної поп-музики до репу.

— Крім музики, є захоплення?
— Складно відповісти. Я все своє життя підпорядковую музиці. Спорт ще люблю, але це, знову ж таки, через музику — я займаюся спортом, щоб добре виглядати на сцені. Люблю також брати участь у різних фотосесіях, пишу тексти для своїх пісень. Музикою я почала з дитинства займатися. У садочку всі пісні напам'ять знала, які ми там співали. Вихователька порадила віддати мене в музичну школу. Батьки послухалися — ось так я, власне, і почала займатися музикою. Думок зайнятися чим-небудь ще навіть не виникало ніколи.

— Яка атмосфера у Вітебську була?
— Тепла, доброзичлива і прекрасна. Зустріли, розселили — все просто відмінно було. Потім, коли вже конкурсні дні пішли, було багато емоцій. Але всі вони — позитивні.

— Як із російською учасницею стосунки склалися?
— Абсолютно нормально. Вона — дуже хороша і доброзичлива дівчина, легко йде на контакт, на спілкування. А про політику, якщо ви це маєте на увазі, ми абсолютно не говорили. У нас своя творчість, у політиків — своя.

— Подружилися там з ким-небудь?
— Ми всі між собою спілкувалися. Тепер знайшли одне одного в соцмережах, листуємося. Не знаю, чи можна це назвати дружбою, але продовжуємо спілкуватися. Фотками ділимося, згадуємо, як все було.

— Третя премія — це для вас перемога?
— Думаю, що можна вважати перемогою. Більше того, потрапити на фестиваль — це вже удача. Двадцять чотири роки він проходить, і побували на ньому лише двадцять чотири людини з України. А про програш, до речі, я навіть не думала.

— Зіркою після Вітебська себе почуваєте?
— Та ну, не вигадуйте. Будь-яке досягнення — це не привід «ставати зіркою», а стимул для подальшої роботи над собою. Життя триває, і «Слов'янський базар» — не остання сходинка. Планів у мене дуже багато. — І яких саме? — Щонайменше «Нова хвиля» і «Євробачення».

автор - Андрій Лисенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!