Патріотичний бум: Дендропарк влаштував "Свято вареників"!

28.07.15, 10:00

Минулої суботи кіровоградський Дендропарк влаштував незвичайне патріотичне свято для юних українців. "Свято вареників" зібрало докупи дітей різних вікових категорій - від зовсім маленьких патріотів до вже справжніх господинь.

Близько половини учасників прийшли в класичних українських вишиванках, адже цього дня в перлині центральної України був патріотичний бум із відповідними розважальними програмами, частиною якого стало і це свято.

Завданням дітей було не просто зліпити вареники власними руками, а ще й зробити це максимально креативно, адже саме найцікавіший вареник мав стати переможцем і отримати приз. Тому, не дивно, що юні патріоти із неприхованим завзяттям взялись за цю справу. Кожен намагався вигадати щось своє.

Тож у фіналі можна було побачити і "Капітошку", і "Обличчя майбутнього", і навіть "Бабусю", яка, до речі і стала переможцем, а її автори отримали у подарунок дизайнерську чашку та кульки. Втім, інші учасники також не залишились із пустими руками, адже всі вони мали змогу забрати свої шедеври додому.

Та на цьому свято не закінчилось, адже попереду на усіх чекали справжні українські пісні, за найкраще виконання яких також передбачались призи. Діти та всі охочі розбились на 2 команди по 10 чоловік і почали виконувати українські пісні. Учасники згадали так багато пісень, що довелось визначати переможців за допомогою додаткових танців. Та справжнім подарунком для усіх все ж таким стали справжні українські вареники, приготовані професійними кухарями. Тож кожен бажаючий міг підкріпитись і набратись сил після конкурсів!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!