Поезія та мандри на повітряній кулі

10.08.15, 16:00

Поетеса, літератор і продавець польотів на повітряній кулі - днями у Малій Вискі побувала землячка із Києва Інна Рябченко. Інна Олександрівна довгий час працювала кореспондентом в районній газеті, а на теренах поезії – мало не з шкільних років. За цей час стала лауреатом та дипломантом багатьох конкурсів, зокрема обласного етапу Всеукраїнського конкурсу молодих літераторів «Гранослов».

НародиласяІнна Рябченко в селі Антонівка Шполянського району на Черкащині, юність провела в Новоархангельському районі, а зрілі роки – в Маловисківському. Нині працює в повітроплавному товаристві при Київському авіаційному інституті менеджером по продажу… польотів на повітряній кулі.

– Це доволі поширена розвага серед заможних киян і гостей столиці, – розповідає І. Рябченко. – Але пересічний українець навряд чи може собі це дозволити, адже, наприклад, 1,5 годинна подорож на двох осіб на повітряній кулі над Києвом коштує… 15 000 грн. У складі великої групи це вам коштуватиме до 2-3 тисяч (над менш престижними районами), а якщо «романтік» на двох закоханих – найдешевше 6 тисяч. І тим не менше такі повітряні прогулянки дуже популярні – у рік до таких розваг вдаються приблизно до тисячі чоловік.

Ну а далі, звичайно, звучали вірші – різні: ліричні, патріотичні, філософські, які не залишили байдужими слухачів, які зібралися у районній бібліотеці в рамках клубу «Світлиця», де їх згуртувала поетеса Світлана Шевченко. Поетесу вітали місцевий композитор Наталя Тараненко, яка написала з авторкою понад 50 пісень (деякі з них отримали дипломи обласного музичного конкурсу композиторів імені Юрія Мейтуса), начальник відділу освіти Алла Шпак, шкільний бібліотекар Зонатта Іщенко, колега по перу Тетяна Андрушко та інші. На останок Інна Рябченко побажала всім позитиву, натхнення, миру та злагоди, а головне – жити в гармонії з собою.

написала Тетяна Андрушко - для сайту "Акула-Медіа"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!