Перші дві події проекту "Професія щасливої людини"

26.08.15, 12:00

Всіх охочих запрошують на цікаві зустрічі з спрвжніми професіоналами в рамках проекту "Професія щасливої людини" - однієї з чотирьох ініціатив, підтриманих Британською радою в рамках проекту "Активні громадяни" на Кіровоградщині.

Фото з Facebook Галіни Артеменко
Фото з Facebook Галіни Артеменко
Вже за два тижні відбудеться зустріч для тих, хто замислився над тим, щоб готувати смакоту вдома, фотографувати це і заробляти цим же на життя, з чарівною Галиною Артеменко! Саме вона проведе перший майстер-клас проекту вже 9 вересня. Ті, хто раніше не чув про таку смачну роботу теж завітайте на зустріч!

Фото з Facebook Павла Іванова
Фото з Facebook Павла Іванова
Другим стане майстер у написанні шедевральних сценаріїв Павло Іванов. Ви також хочете писати серіали, які дивитиметься вся країна ввечері після роботи? Відвідайте його тренінг 16 вересня.

Як потрапити на зустріч? Пишіть у приватні повідомлення у соціальній мережі Facebook Ірині Івановій або ж телефонуйте їй за номером: 095 240 95 72.

Довідка: “Активні громадяни” – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проекту - сприяти соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку. Інструментів для цього багато, але Британська Рада робить акцент на створення і розбудову мережі молодих лідерів - із залученням партнерських молодіжних організацій. В Україні програма "Активні громадяни" діяла з 2009 року, але у 2012 була призупинена через неможливість співпраці зі злочинним режимом, розповідає керівник програми Віталій Тихонович. Нині ж програму відновлено і вона сприяє прямим контактам через культурні, географічні та політичні кордони. Україна стала сорок першою країною, яка долучилася до програми. У Європі наша держава залишається єдиною, в якій програма перебуває в активній стадії. Після України членом програми стали Сполучені Штати Америки. Британська Рада в Україні активно працює у сфері розвитку суспільства та допомагає громадянам та установам розвивати більш відкритий та стабільний світ без кордонів, вирішуючи питання громад та глобальні виклики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!