Регіональні голоси за демократію: В Україні стартує нова програма якісної журналістики

26.08.15, 16:00

Проект «Регіональні голоси за демократію» виконується Інститутом міжнародного співробітництва німецької асоціації народних університетів (далі – DVV International) та НРГО “Прес-клуб реформ” у п’яти областях України – це Вінницька, Запорізька, Житомирська, Кіровоградська та Херсонська області. Проект, що виконується за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, стартував у серпні 2015-го року і завершиться у грудні 2015 року.

дизайн - Ігор Соломаха
дизайн - Ігор Соломаха
Мета проекту – підвищити обізнаність громадськості щодо ініціатив громадянського суспільства у п’яти цільових областях шляхом якісної регіональної журналістики. Партнери проекту – організації громадянського суспільства у співпраці з журналістами ЗМІ, – віддані справі просування відкритого і активного діалогу між громадянами, ЗМІ та політиками під час виборчої кампанії до місцевих рад восени 2015 року. Цільові групи проекту – це активісти громадських організацій та журналісти у віці від 18 до 35 років, що об’єдналися і працюють у тісному партнерстві.

Партнерами проекту «Регіональні Голоси за демократію» є організації: Херсонський обласний центр «Успішна жінка», Вінницька обласна громадська організація «Вінницький прес-клуб», Благодійне об’єднання «Соціальний фонд» із міста Мелітополь, Новоукраїнська районна громадська організація «Турбота». У Житомирі нараз визначається партнер. Відповіді на питання про проект можна отримати, звернувшись за адресою mailto:opitz@dvv-international.org.ua, а також за телефоном: 050 315 44 82 (координатор проекту від DVV International – Ганна Опіц).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!