Кіровоградські бейсболісти - двадцятиразові чемпіони України

31.08.15, 14:00

У минулі вихідні відбувся 5-й тур чемпіонату України 2015 року з бейсболу серед команд Вищої ліги, дивізіон «А», пише "весь Кіровоград".

У Кіровограді зустрічалися лідери турнірної таблиці, місцева команда «КНТУ-Єлисаветград» та рівненський «Західний вогонь». Кіровоградці випереджали рівнян на 5 перемог, тому, лише одна перемога в трьох іграх туру дозволяла бейсболістам «КНТУ-Єлисаветград» достроково оформити чемпіонство нинішнього сезону. Цю перемогу з рахунком 9:3 господарі поля здобули в суботньому матчі туру, і два недільні поєдинки туру проводили вже в статусі 20-разових чемпіонів країни (недільні матчі також завершилися на користь «КНТУ-Єлисаветград» - 14:4 і 5:3).
Перша кіровоградська команда – яка в різний час носила назви «Горн», «Техуніверситет», «КНТУ-ОШВСМ», «КНТУ-Єлисаветград» – виграє золоті медалі чемпіонату України поспіль з 1995 по 2003 роки, і з 2005 по 2015 роки, включно. Таким чином, наприклад, тренери команди Юрій Бойко та Олег Бойко, а також гравці - ветерани кіровоградського та українського бейсболу Руслан Дейкун, Дмитро Неліпа, Павло Сивиринчук мають у своєму активі по 18-20 золотих медалей чемпіонів країни з бейсболу.
В іншому спарингу 5-го туру чернівецькі «Соколи» приймали другу кіровоградську команду «СДЮШОР-Діамант». Всі три матчі закінчилися на користь гостей – 1:15, 1:20, 0:13.

Після п'ятого туру «СДЮШОР-Діамант» (8 перемог і 7 поразок) змістив «Західний вогонь» (7 перемог і 8 поразок) з другого рядка турнірної таблиці. Особиста зустріч цих команд у заключному турі визначить власників срібних та бронзових комплектів нагород чемпіонату-2015. Матчі пройдуть у Кіровограді 12 і 13 вересня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!