Свято великого спорту: У Кіровограді запекло змагалися мотогонщики з усієї України.

14.09.15, 16:55

Чемпіонат України для Кіровоградщини – справді знакова подія. Особливо, якщо йдеться про мотокрос. Славні традиції у цьому виді спорту мають гонщики з нашої області. Не даремно, щоб насолодитися справжніми баталіями на Завадівській трасі, з самого ранку приїхало декілька тисяч жителів Кіровограда та гостей обласного центру. На узбічі траси просто яблуку не було де впасти.

Траса у Завадівці вважається однією з найскладніших і найкращих для проведення змaгaнь, окрім того, її дуже полюбляють вболівальники, адже її розташування дає можливість повною мірою насолодитися ходом гонки і спостерігати за рухом спортсменів на всіх етапах.

Проведення цього Чемпіонату стало можливим завдяки підтримці партії «Блок Петра Порошенко «СолІдарнІсть», партії "УДАР", а також організаторам чемпіонату – Федерації мотоспорту України та Кіровоградській обласній федерації мотоспорту.

На урочисте відкриття змагань до Кіровограда завітав народний депутат України, член політичної партії "Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Алєксєєв.

"Авто- та мотоспорт – це один з найвидовишніших видів змагань. І дуже приємно, що цей спорт в нашій країні розвивається. Я колись теж мав відношення до мотокросу і можу сказати, що Україна має значний потенціал, аби впевнено виступати як на європейському, так і на світовому рівні", – наголосив нардеп.

Під час офіційного відкриття, з вітальним словом до гостей заходу та спортсменів звернулась депутат кіровоградської міської ради, голова фракції "УДАРу" Лариса Онул. Вона нагадала, що п'ятий етап Чемпіонату України з мотокросу, який відбувається цими днями в Кіровограді, присвятили Валерію Дoценку (мoлoдшому), чиє життя дуже передчасно і трагічно обірвалося.

"Він був юним, але з великою душею і сильним духом спортсменом. Я усім вам бажаю, щоб Валерій Доценко був усім вам прикладом для здобуття тих перемог, яких він зміг досягнути за своє коротке життя. Спорт завжди був символом миру. Навіть у такі скрутні часи, коли на теренах нашої держави більше року ворог намагається захопити нашу землю, ми продовжуємо боротися і жити. Я вважаю. що ми разом з вами зможемо протиставити ворогу нашу єдність та відстояти цілісність нашої держави", – зазначила Лариса Анатоліївна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!