Сильним громадам - сильні особистості

19.09.15, 12:00

Протягом двох днів лідери та лідерки з Кіровоградського, Новоукраїнського та Знам'янського районів отримували нові знання, дискутували, виконували мотиваційні вправи та обговорювали плани мобілізації громад для вирішення місцевих завдань. Така різноманітна діяльність була здійснена в рамках тренінгу «Навчання формальних та неформальних лідерів та лідерок сільських громад щодо гендерної інтеграції в процеси мобілізації сільських громад», який проводився Українським жіночим фондом в рамках проекту "Навчання формальних та неформальних лідерів та лідерок сільських громад щодо гендерної інтеграції в процеси мобілізації сільських громад", який фінансується Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) АгроІнвест.

Попри особливості кожного куточка нашого краю, проблеми у сільських громад - спільні. А виклики, що постають в процесі децентралізації, хвилюють кожного. Проте, лякатись їх не треба. Головне - грамотно залучити жінок, чоловіків, дівчат і хлопців до процесів соціально-економічного розвитку села, розвивати та підтримувати партнерство, а ще навчатись проектному плануванню та узгоджувати свою діяльність із іншими ініціативами.

Учасники і учасниці обговорювали безліч нагальних питань: від перейменування своїх населених пунктів та вулиць до залучення ґрантових коштів, роботи з населенням. Різними були й проекти, що їх розробляли представники сільських громад. Більшість, звичайно, стосувалась благоустрою, адже саме на селі актуальним є питання інфраструктури.

Довідка: проект «Навчання формальних та неформальних лідерів та лідерок сільських громад щодо гендерної інтеграції в процеси мобілізації сільських громад », проводиться Українським Жіночим Фондом за фінансової підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) АгроІнвест.

Цільова аудиторія тренінгу це формальні й неформальні лідери та лідерки сільських та селищних громад,працівники/ціорганів державної влади та органів місцевого самоврядування, неурядові організації, підприємці, які повноцінно готові брати участь у всіх запланованих заходах проекту.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!